Vejen til god ledelse og en sund arbejdsbalance for it-professionelle

Dette formiddagsseminar tager udgangspunkt i spritnye data fra Computerworld it-jobbanks netop udgivne rapport om ledelse og arbejdsbalance, hvor knap 3.000 it-professionelle har givet deres mening til kende.

Dato & tidspunkt

Lokation

Børsen, Slotsholmsgade, 1217 Kbh K

Kategori

Med andre ord, så får du som it-leder et unikt indblik i hvad de it-professionelle vægter højest når det kommer til ledelse og det at have en sund arbejdsbalance. Vi kigger blandt andet på den overordnede ledelsestilfredshed, som er på tilbagetog, efter en periode med fremgang under pandemien. Vi giver dig også svaret på hvad forskellen på de oplevede og ønskede ledelseskompetencer er – for svaret er yderst interessant.

Én markant ting pandemien har ændret, er måden vi ønsker at arbejde på fremadrettet. Hele 89% af de it-professionelle svarer at de oplever en god work-life balance, men hvad er en god work-life balance så helt konkret? Og gør vi som ledere nok for at sikre at vores medarbejdere holder fri, når de holder fri? Det lyder banalt, men tallene viser at langt størstedelen af respondenterne enten læser mails, besvarer mails, eller udfører øvrige arbejdsopgaver, selvom de har fri eller er på ferie. Hvilke konsekvenser kan det have i det lange løb?

Seminaret starter med et oplæg fra Computerworld it-jobbanks direktør Torben Tronborg, som sætter scenen med en gennemgang af ovennævnte data. Herefter er det meningen at vi går over i et workshop-format, hvor forskellige emner diskuteres i grupper og præsenteres i plenum. For interaktion og vidensdeling er nøgleordene, når vi skal sammen skal spille hinanden stærke i forhold til at være de bedste ledere for vores vigtigste ressource: de it-professionelle.


Fredag den 7. oktober 2022, kl. 09.00 – 11.00
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
TILMELD DIG HER


Om oplægsholderen

Siden 2008 har Torben arbejdet med it-rekruttering, employer branding og ledelse, hvor han sammen med en masse dygtige kollegaer, rådgiver og hjælper HR organisationer og ledere med at tiltrække og fastholde it-professionelle. Hans viden og erfaring er opbygget på baggrund af de data, som Computerworlds it-jobbank har lavet om, hvad der skaber arbejdsglæde for Danmarks it-professionelle.

Målgruppe

Ledere og HR i større og mindre virksomheder

Praktisk

Det er begrænsede antal pladser og det er kun muligt for medlemmer at deltage. Det er gratis deltagelse.


Under Corona pandemien streg jobtilfredsheden til 85% i it-branchen – læs mere her.