Udvikling af Fintech-løsninger ved brug af kunstig intelligens

Er bankerne ved at tabe til BigTech, Fintech og AI – eller kommer vi til at se en helt ny form for samarbejde i fremtiden?

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Kundernes forventninger og bankernes reelle services har aldrig stået længere fra hinanden, end de gør i dag. Samtidig ser vi både BigTechs og Fintech virksomheder, der i gang med grundlæggende at forandre hele finans- og bankverdenen – bl.a. ved at bruge kunstig intelligens.

Men er vi vidne til de første afgørende skridt for fremtidens finansmastodonter, eller kommer vi til at se nye og innovative partnerskaber i bankverdenen? Og hvad kommer udviklingen til at betyde for både branchen og kunderne?

Det sætter vi sammen med Dansk Erhverv fokus på til eventet ”Udvikling af Fintech- løsninger ved brug af kunstig intelligens”, der bliver afholdt som webinar den 20. april kl. 09.00 – 12.00.


Se programmet og tilmeld dig
via Dansk Erhvervs hjemmeside her

For medlemmer af IT-Branchen og Dansk Erhverv er det gratis at deltage. For ikke-medlemmer koster det 990,- kr.


Når to finansindustrier støder sammen
De traditionelle banker og de nye Fintech selskaber har i flere år både kæmpet mod hinanden eller forsøgt at samarbejde, men der er sjældent kommet en klar vinder ud af noget af det.

Blot 6% af bankerne siger, at de har fået noget ud af, at samarbejde med Fintech selskaber, mens 70% af Fintech selskaberne fortæller, at de hverken kulturelt eller organisatorisk er på bølgelængde med bankerne.

Hør Capgemini fortælle mere om den netop udgivne World Fintech Report 2020, der sætter fokus på mødet mellem fintech-virksomheder og banker og de gensidige forventninger. For er der overhovedet et match, og hvilke synergieffekter kan der komme ud af mødet med to så forskellige virksomhedstyper?

Her vil du også kunne høre om konkrete high-potential cases, hvor man har brug kunstig intelligens til at løse fremtidens udfordringer.

Bliver AI’en stoppet af lovgivning?
EU har øje på en kommende regulering af fintech-løsninger – Det gælder både i forhold til klassisk finansiel regulering, og i forhold til reglerne efter GDPR.

Plesner Advokatpartnerselskab vil dykke ned i de (kommende) regulatoriske rammer for brug af kunstig intelligens i fintech-løsninger, så man kan få et indblik i, hvad de fremtidige regulatoriske rammer for området vil blive – på godt og ondt.