Udbudskonference 2019: Fremtiden kalder på innovative løsninger

Vær med til debat om fremtidens udbud og offentlig-privat innovation.

Udbud

Dato & tidspunkt

Kategori

IT-Branchen, Dansk Erhverv, IKA og Danske Regioner inviterer til debat om fremtidens udbud og offentlig-privat innovation.

Gennem oplæg, konkrete eksempler og debat tager vi pulsen på udbudsloven. Udbudsloven sætter rammerne for, hvordan det offentlige og private sammen kan innovere og udvikle nye løsninger.

For eksempel vil ny teknologi som ”Artificial Intelligence” (AI) udbredes hastigt og præge fremtidens velfærd. Men hvordan skaber vi de mest innovative udbud inden for den gældende udbudslov? Hvilke muligheder og udfordringer stiller de nuværende rammer for udviklingen af fx AI i fremtidens velfærd? Hvordan skaber vi rammerne for det gode samarbejde mellem borgere, offentligt ansatte og private virksomheder, så vi sammen kan udvikle fremtidens løsninger?

Udbudskonferencen 2019 stiller skarpt på udbudslovens rammer for innovative udbud og på, om der er behov for en nytænkning af disse rammer, for at kunne løse fremtidens komplekse udfordringer.

Sæt kryds i kalenderen den 4. juni 2019 og vær med, når virksomheder, ledende toperhvervsfolk, offentlige ledere og eksperter sammen sætter gang i debatten og giver deres bud på fremtidens innovative offentlig-private partnerskaber og løsninger.

4. juni 2019, kl. 09.00 – 12.00.
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K