Tour de France i Nyborg

IT-Branchen er med til Tour de France Folkefest i Nyborg. Skal du være med?

Dato & tidspunkt

Lokation

Centerhavnen i Nyborg

Kategori

Vi ligger til kaj med vores smukke IT-Paratskib – én af Danmarks bedst bevarede 2-mastede træskonnerter, som danner rammen for vores deltagelse i festlighederne. Vi har lodset IT-Paratskibet med godt humør, store smil og skønne forfriskninger.

Brug IT-Paratskibet, som det pusterum du har brug for i løbet af dagen. Gå ombord, slå benene op og få en god snak med andre der er ”sat på pause” og lidt forfriskninger.

Der er lagt op til en folkefest i Nyborg med masser af underholdning både for de cykelglade og dem der bare vil have oplevelsen med. På storskærme rundt omkring i byen og på havnen kan vi følge med, når feltet starter i Roskilde kl. 13.00 og tager turen igennem det bakkede landskab på Sjælland for at tage den sidste stigning hen over vores smukke Storebæltsbro og kører over målstregen i Nyborg ca. kl. 17.15.

Deltagelse på IT-Paratskibet er gratis og kun for medlemmer af IT-Branchen. Det kræver tilmelding og du er velkommen til at tage én ledsager med. Ved tilmelding af ledsager skriv: ”ledsager til” efter fornavn

Tidspunkt: Lørdag, den 2. juli 2022, kl. 12.00 – 20.00

Sted: Centerhavnen i Nyborg

TILMELD DIG HER