Tele2019 – Det nye landskab i telebranchen

IT-Branchen, Dansk Erhverv, IDA Tele, Teleindustrien og DI Digital inviterer igen til det årlige telebrag

Dato & tidspunkt

Kategori

Telebranchen befinder sig i en opbrudstid. Selskaber fusionerer og opsplitter forretningsenheder, samtidig med at nye ejere og aktører gør deres indtog i branchen. De er tørstige efter nye markeder, både geografisk og forretningsmæssigt, og adgang til hinandens infrastruktur. Udviklingen drives bl.a. af hård konkurrence og ny kapital fra pensionsselskaber og infrastrukturfonde, der har fået øjnene op for teleinfrastruktur.

Telesektoren er samtidig på vej mod en ny betydning og opmærksomhed fra omverdenen. En moderne digital infrastruktur er forudsætning for samfundets digitale transformation og økonomisk vækst. Telesektoren er endda kommet i klemme i storpolitikken og udfordres samtidig af techgiganterne, der leverer tjenester på teleselskabernes infrastruktur og spiser deres kerneforretning.

Hvad betyder det nye landskab i telebranchen for de danske forbrugere og virksomheder? Gavner det konkurrencen? Vil der blive tilført kapital til yderligere investeringer i 5G og fibernet? Er vi på vej mod en opdeling mellem infrastrukturejere og operatører? Ser vi konturerne af et infrastrukturduopol? Er telebranchen gearet til at understøtte og drive den digitale transformation af samfundet?

Vi byder op til diskussion med branchens hovedaktører og spørger dem om tilstanden, udviklingen, tendenser og udfordringer på markedet.

På dagen vil der være indlæg fra ministeren, internationale og nationale aktører, myndigheder og analytikere. Der vil være oplæg fra teleselskaber og leverandører om teknologiens muligheder, tendenser og udfordringer på markedet – og årets telepris vil blive uddelt af ministeren (5G prisen).

Til at runde dagen af har vi inviteret de ny-udpegede teleordførere til en snak om telepolitik, teleforliget og ambitionerne og visionerne på teleområdet.

Onsdag den 23. oktober 2019, Kl. 08.30 – 14.30
Afholdes hos IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33
Tilmeld dig her