TECHBRIEF 5G

Bliv klogere på funktioner i 5G, og hvad de konkret betyder på fabriksgulvet og for automatiseringen i erhvervslivet.

Dato & tidspunkt

Kategori

En fest for robotter og automatisering i virksomhederne

IT-Branchen, Dansk Erhverv og Telenor inviterer til TECHBRIEF om 5G-nettet i samarbejde med robotvirksomheden MIR og Nokia. Vi stiller skarpt på funktioner i 5G, og hvad de konkret betyder på fabriksgulvet og for automatiseringen i erhvervslivet.


Det kommende 5G-mobilnetværk har stort potentiale for yderligere digitalisering af det danske erhvervsliv. Det gælder ikke mindst i forbindelse med automatisering og øget anvendelse af robotter.

Men hvordan udnytter virksomhederne bedst mulighederne ved 5G? Vi ser på de nye funktioner med udgangspunkt i en håndgribelig case: MIRs robotter, hvor en stærk netværksforbindelse og 5G vil give plads til flere og hurtigere robotter på fabriksgulvet.

Desuden tager vi et kig på præventiv vedligeholdelse via IoT-enheder i produktionen og fx visuel kontrol af produkter via AI. Det er tiltag, der giver en klar effektivisering med høj return of investment.

På den måde tager vi på en rejse gennem danske og udenlandske cases og planer og drøfter muligheder og udfordringer med mobile netværk.

24. februar, kl. 15.00 – 17.00
Afholdes hos Mobile Industrial Robots
Emil Neckelmanns Vej 15K, 5220 Odense SØ


Se programmet og tilmeld dig via Dansk Erhvervs hjemmeside her


Deltag og hør om:

  • MIRs robotter i dag og på vej mod 5G
  • Rejsen mod et nyt erhvervsliv med 5G
  • Teknikken bag, og cases fra udlandet