Supremacy 2022 (Det ik’ for sjov)

Med Supremacy 2022 lover vi en aften med højt humør og sjove aktiviteter – og vigtigst af alt: Masser af gaming. Så saml dine kollegaer, del øretæver ud, og hyg dig med de andre medlemmer fra IT-Branchen.

Supremacy 2020 (Det er ik' for sjov)

Dato & tidspunkt

Lokation

G4ME TIME Parken - Øster Allé 48, 2100 København

Kategori

Du inviteres hermed med til IT-Branchens Altafgørende-Skydning-Og-Granatkast-På-Datamat-Turnering-For-Mega-Seje-IT-Virksomheder – også kaldet:

Supremacy 2022 (Det ik’ for sjov)

2022 bliver det første år, hvor vi inviterer 16 hold til at dyste om it-branchens ærefulde CSGO-kæmpepokal, når turneringen løber af stablen 8. september kl. 17-22.

Og hvem vil ikke gerne være det første hold, der får sit navn indgraveret i den store pokal?

Blod, granater og ære

Med Supremacy 2022 lover vi en aften med højt humør, god stemning og sjove aktiviteter – og vigtigst af alt: Masser af gaming.

Så saml dine kollegaer, del øretæver ud, og hyg dig med de andre medlemmer fra IT-Branchen.

Alle hold garanteres fire Bo1-kampe fordelt på tre indledende kampe og en altafgørende placeringskamp.

Turneringen foregår fysisk på G4meTime i Parken på Østerbro i København og i samarbejde med Dansk Firmaidræt – og alle hold inddeles så vidt muligt efter niveau i en A-række og en B-række.

Hvor
Hos G4ME TIME Parken – Øster Allé 48, 2100 København.

Hvornår
Den 8. september 2022. Kl. 17-22. Ankomst: Fra kl. 16.30 så vi kan få gang i turneringen hurtigst muligt.

Deltagere
Der er plads til 16 hold i turneringen – og det fungerer, som udgangspunkt, efter først til mølle-princippet. Man er først endegyldigt deltager, når man modtager en bekræftelse fra os. Dette sker et par dage efter tilmeldingsfristen.

Krav for at deltage er:

  • Virksomheden skal være medlem af IT-Branchen.
  • Hver virksomhed må som udgangspunkt kun stille med ét hold, da vi gerne vil have så mange forskellige it-virksomheder med i turneringen.
  • Ønsker man at tilmelde flere hold fra virksomheden, placeres de på ventelisten og kan komme med via afbud, eller hvis der kommer tilmeldinger nok til, at udvide turneringen.
  • Et hold består af 5 spillere, men der er mulighed for at registrere 1-2 reserver, som kan deltage såfremt en af holdets spillere ikke kan deltage på dagen. Reserven skal være på nogenlunde samme niveau som resten af holdet.

Præmier
Der vil være en stor vandrepokal til vinderen af både A- og B-rækken.

Betaling
Betaling sker ved tilmelding. Hvis der allerede er tilmeldt 16 hold, eller der allerede er andre hold fra samme virksomhed tilmeldt, vil man få pengene refunderet efter tilmeldingsfristen.