Styrk din profil på LinkedIn

Få input til, hvordan du bedst udfylder din profil på denne online workshop.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Over 2,5 mio. danskere er på LinkedIn og din profil fungerer som dit online visitkort. Afspejler din profil det brand og den professionalisme du ønsker? Hvis ikke så kom på denne online workshop og få styr på din tilstedeværelse på LinkedIn

Workshoppen vil være interaktiv, så du får mulighed for at stille spørgsmål og få svar på dine spørgsmål undervejs.

Du lærer bl.a.:

  • Sådan opbygger du en professionel profil
  • Overskrift
  • Profilbillede og coverfoto
  • Om-tekst og stillingsbeskrivelse
  • Sæt dine indstillinger korrekt og undgå ”dumme” fejl
  • Dos and don’ts på LinkedIn

Webinaret er konkret og lavpraktisk og du vil arbejde med din egen profil gennem hele workshoppen og du vil have mulighed for at deltage aktivt og stille spørgsmål undervejs. Hvis du også vil lære hvordan du bruger LinkedIn som et strategisk arbejdsredskab kan du supplere med en digital opfølgningsworkshop med fokus på hvordan du skaber værdi gennem LinkedIn.

Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen og deltagelse er gratis. Det henvender sig til dig der gerne vil have styrket din LinkedIn profil.

Der er begrænsede pladser til workshoppen, så tilmeld dig hurtigt hvis du vil være med. Du deltager via computer, smartphone eller tablet. Det er en fordel med headset.

Torsdag den 11. marts 2021, kl. 09.00 – 10.30
Afholdes som webinar

TILMELD DIG HER


Underviser er Lykke Fehmerling, Netværks Akademiet. Lykke er oprindelig uddannet cand.merc. og siden uddannet coach og proceskonsulent. Hun har undervist gennem 15 år og hjulpet mere end 5000 medarbejdere og ledere i at skabe resultater i deres arbejdsliv. Hun har specialiseret sig i digitale og analoge netværk. De sidste 10 år har hun undervist i, hvordan LinkedIn kan bruges til at skabe netværksresultater, samt hvordan man gennem networking kan opnå stærke interne og eksterne relationer til kunder og samarbejdspartnere.