Strategisk IPR for IT- og techvirksomheder

For at opnå de bedste resultater, skal både etablering og udnyttelse af rettigheder ske på en struktureret, velovervejet og konsekvent måde – det kalder vi strategisk IPR.

Gammel bygning med søjler

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

”IPR owners perform better than non-owners”

Sådan lyder konklusionen fra en spritny rapport, der er udgivet af Det Europæiske Varemærkekontor (EUIPO) og Det Europæiske Patentkontor (EPO) i februar 2021. I rapporten konkluderer de også, at der er en positiv sammenhæng mellem en virksomheds økonomiske performance og virksomhedens strategiske indsats i forhold til aktivt at beskytte sine IP-rettigheder.

Hvis I vil opnå bedre resultater (end konkurrenterne), skal fokus derfor rettes mod etablering og udnyttelse af enerettigheder (IPR). For at opnå de bedste resultater, skal både etablering og udnyttelse af rettigheder ske på en struktureret, velovervejet og konsekvent måde – det kalder vi strategisk IPR. Særligt i IT og tech-branchen, hvor udvikling og innovation spiller en stor rolle, er det uhyre vigtigt at være opmærksom på at beskytte de gode idéer, opfindelser og brands.

Deltag i dette webinar og bliv klogere på, hvordan strategisk IPR tænkes ind i forretningen og udnyttes optimalt. DAHL Advokatpartnerselskabs specialistadvokat og partner Søren Wolder gennemgår strategiske IPR-modeller og giver nogle praktiske eksempler, så det hele bliver brugbart i hverdagen.

Tirsdag den 3. maj, 9.00 – 10.00
Afholdes som webinar

Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Om taleren:

Søren Wolder, Advokat (H), LL.M./Partner

Søren Wolder har specialiseret sig inden for immaterialret og databeskyttelsesret og har mere end 18 års erfaring inden for begge retsområder. Hans omfattende erfaring inden for immaterialretten omfatter bl.a. portefølgestyring, strategisk rådgivning, udarbejdelse og forhandling af kontrakter samt håndtering af produktkrænkelsessager. Søren fører ofte sager ved navnlig Sø- og Handelsretten og har opnået møderet for Højesteret. Derudover har han været involveret i en lang række sager med flere jurisdiktioner involveret. Dette omfatter både immaterialretlige produktkrænkelsessager samt håndtering af databeskyttelsesretlige problemstillinger.