Sommerevent i IT-Branchen

Sommeren er nær og det skal fejres. Skal du med?

Dato & tidspunkt

Kategori

Byd sommeren velkommen med IT-Branchen

Dagene bliver lige så stille længere, vejret bliver varmere og vinterjakken er så småt pakket væk. Det betyder én ting. Sommeren er nær – og det skal fejres. For at fejre sommeren og de lyse nætter, inviterer IT-Branchen derfor alle medlemmer til netværk og oplæg i de flotte omgivelser på Charlottenlund Slot.

Vi håber på at Danmark viser sig fra sin bedste side og giver os lidt sol, så vi også kan nyde den smukke slotspark der omringer slottet. For eventen er den oplagte mulighed for at netværke med både nye og gamle kollegaer, samt at ønske hinanden god sommer.


Torsdag den 20. juni 2019, kl. 15.00 – 17.30
Tilmed dig her


Har du tjek på tilværelsen?

Med sommeren kommer også sommerferien, hvor mange af os tager et par uger for os selv, med familien, vennerne mm. Og det giver os tid til at sætte tingene lidt i perspektiv og reflektere over tilværelsen.

Netop derfor har vi inviteret sognepræst og foredragsholder, Michael Wagner Brautsch, til at komme forbi og holde et oplæg som går under titlen ”servicetjek på tilværelsen”.

Michael vil i sit oplæg sætte fokus på både arbejdsmæssige og personlige temaer, og vil bl.a. stille skarpt på eksistentielle spørgsmål som: Hvad er meningen med livet? Har vi opnået dét vi vil og hvordan bruger vi vores tid? Hvordan vi kan forholde os til omverdenen og forstå vores personlige værdier. Kort sagt hvad er vigtigt for os og hvorfor?

Det bliver hyggeligt, uformelt og vi håber du kommer med

Vi håber at du har lyst til at komme og byde sommeren velkommen sammen med resten af branchen. Vi sørger for bobler i glasset og lidt godt til ganen og håber at du bidrager med det gode humør.

Vi glæder os til at se dig.