Sådan lykkes din tech-virksomhed med at finansiere den internationale skalering

Hvilke finansieringsmuligheder findes der for din tech-virksomhed, og hvad skal der til for at tiltrække investorer, når du vækster internationalt?

Kapital

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Investorerne, bankerne og fondene skal oftest overbevises for at investere penge i et projekt med stort potentiale og risiko. Få inspiration til, hvordan du får succes.

Det er ikke tilfældigt, at de mest værdifulde globale virksomheder i dag er tech-virksomheder. Der ligger et enormt globalt potentiale i digitale løsninger, men også større usikkerhed i forhold til at forudsige international vækst og mulige indtjeningskilder.

Deltag på dette korte webinar, hvis du vil have tips og tricks til at komme godt i gang og få succes med din finansiering.

På webinaret vil du opleve et kort oplæg med de to vigtigste læreriger, samt en spændende paneldebat mellem to tech-virksomheder, Rejoose og Contractbook, der befinder sig to forskellige steder i deres kapitalrejsning. Lad dig inspirere af den ene, som skal til at starte sin rejse, eller få gode råd af den anden, som har erfaringer og succes med at finansiere deres internationale skalering.

Udbytte:

  • Bliv klog på, hvordan andre er lykkedes med at skaffe finansiering til deres internationale skalering.
  • Få gode råd til at rejse kapital til vækst og skalering.
  • Få inspiration til finansieringskilder, der kan skalere din virksomhed internationalt.
  • Få tips til, hvordan du kommer bedst fra start. 

Målgruppe:

Deltag, hvis du er CEO eller ejerleder i en tech-virksomhed, der er skaleringsparat og mangler finansiering, eller som har ønsker om at fremme jeres internationale vækst. 

Webinaret er et samarbejde mellem IT-Branchen, Trade Council, EKF og Erhvervshus Hovedstaden.

Torsdag den 3. marts, kl. 09.00 – 10.00
Afholdes som webinar

Program:

9.00 – 9.10: Velkommen og intro v/ Henriette Kahré Freris og Per Nygaard, Erhvervshus Hovedstaden

9.10 – 9.25: Rejoose – “Hvordan får vi funding til vores internationale skalering?” v/ Thomas Mardahl, founder af Rejoose

9.25 – 9.40: Contractbook – “Hvad er vores vigtigste erfaringer og gode råd til at rejse kapital til vækst og skalering” v/ Niels Martin Brøckner

9.40 – 9.55: Paneldebat og spørgsmål faciliteret af Stig Myken med Rejoose og Contractbook

9.55 – 10.00: Afrunding og spørgsmål v/Henriette Kahré Freris og Per Nygaard, Erhvervshus Hovedstaden