IT-Branchens årsmøde: Reboot DK21

Mere robust, bæredygtig og innovativ ind i fremtiden   DK har under coronakrisen haft enorm gavn af, at vores samfund har så høj grad af digitalisering.  Nu skal vi styrkede ud på den anden side. Stærkere, mere modstandsdygtige. Men også byggende på de bedste erfaringer om, hvordan teknologien fra den ene dag til anden fik en…

Dato & tidspunkt

Lokation

FYSISK OG VIRTUELT

Kategori

Mere robust, bæredygtig og innovativ ind i fremtiden  

DK har under coronakrisen haft enorm gavn af, at vores samfund har så høj grad af digitalisering. 

Nu skal vi styrkede ud på den anden side. Stærkere, mere modstandsdygtige. Men også byggende på de bedste erfaringer om, hvordan teknologien fra den ene dag til anden fik en endnu mere central rolle i hele samfundet. 

For vi holdt ikke kun samfundet kørende på digitale nødløsninger. Mange steder betød de teknologiske kvantespring nye og endnu bedre muligheder for mange. 

Vi har blandt andet set konturerne af, hvordan teknologien kan give bedre muligheder for alle f.eks. i sundhedsvæsenet. Vi har set nogle erhverv og virksomheder, der formåede at kombinere en enorm omstillingshast med nye digitale teknologier, blive totalt revitaliserede. Og vi har set virksomheder gribe nedlukningen af hele verden til at åbne dørene til nye markeder.

Som samfund og virksomheder skal vi komme mere robuste, bæredygtige og innovative ud af 2021.

Derfor vil vi bruge årsmødet til at kortlægge vejene til et reboot af Danmark og til at sparke ind til regeringens digitale partnerskab.

Reboot DK21
Fredag den 4. juni 2021, kl. 13.00 – 21.00
København, Odense, Aarhus eller virtuelt

Uanset om du vil deltage fysisk eller virtuelt, skal du tilmelde dig:

Deltag fysisk eller virtuelt

Er det lang tid siden, du har set dine kollegaer fra resten af branchen? Så har nu du muligheden for at genetablere dit netværk, når vi slår dørene op og byder indenfor tre forskellige steder, Børsen i København, Alfred & Kamilla i Odense og Hotel Royal i Aarhus, som danner rammerne om den fysiske del af årsmødet. Alle tre steder runder vi dagens program af med en udsøgt middag og sublime muligheder for godt forretningsnetværk.

Der er begrænsning på antal deltagere, så skynd dig at tilmeld dig hvis du vil deltage fysisk. Hvis du deltager fysisk, slutter årsmødet kl. 21.00.

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen at deltage og det er gratis – både fysisk og virtuelt.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og kan ende med at aflyse arrangementet hvis København, Odense eller Aarhus lukker ned. For at deltage skal du have et gyldigt coronapas. Enten et bevis på at du er færdig vaccineret, det mindst er 14 dage efter første stik, har haft corona eller en corona-test som er max 72 timer gammel, hvormed du lever op til samme krav som øvrige deltagere.