IT-Branchens årsmøde: Reboot DK21

Årsmødet er samlingspunkt for alle medlemmer af IT-Branchen. Det er den bedste mulighed for at møde både kolleger og mulige forretningspartnere. Der er netværk, inspirerende oplæg og aktuelle debatter på programmet. Så nu har du muligheden for at genetablere dit netværk på årets vel nok vigtigste netværksdag.

Dato & tidspunkt

Lokation

FYSISK OG VIRTUELT

Mere robust, bæredygtig og innovativ ind i fremtiden  

DK har under coronakrisen haft enorm gavn af, at vores samfund har så høj grad af digitalisering. 

Nu skal vi styrkede ud på den anden side. Stærkere, mere modstandsdygtige. Men også byggende på de bedste erfaringer om, hvordan teknologien fra den ene dag til anden fik en endnu mere central rolle i hele samfundet. 

For vi holdt ikke kun samfundet kørende på digitale nødløsninger. Mange steder betød de teknologiske kvantespring nye og endnu bedre muligheder for mange. 

Vi har blandt andet set konturerne af, hvordan teknologien kan give bedre muligheder for alle f.eks. i sundhedsvæsenet. Vi har set nogle erhverv og virksomheder, der formåede at kombinere en enorm omstillingshast med nye digitale teknologier, blive totalt revitaliserede. Og vi har set virksomheder gribe nedlukningen af hele verden til at åbne dørene til nye markeder.

Som samfund og virksomheder skal vi komme mere robuste, bæredygtige og innovative ud af 2021.

Derfor vil vi bruge årsmødet til at kortlægge vejene til et reboot af Danmark og til at sparke ind til regeringens digitale partnerskab.

Reboot DK21
Fredag den 4. juni 2021, kl. 13.00 – 21.00
København, Odense, Aarhus eller virtuelt

Uanset om du vil deltage fysisk eller virtuelt, skal du tilmelde dig:

Deltag fysisk eller virtuelt

Er det lang tid siden, du har set dine kollegaer fra resten af branchen? Så har nu du muligheden for at genetablere dit netværk, når vi slår dørene op og byder indenfor tre forskellige steder, Børsen i København, Alfred & Kamilla i Odense og Hotel Royal i Aarhus, som danner rammerne om den fysiske del af årsmødet. Alle tre steder runder vi dagens program af med en udsøgt middag og sublime muligheder for godt forretningsnetværk.

Der er begrænsning på antal deltagere, så skynd dig at tilmeld dig hvis du vil deltage fysisk. Hvis du deltager fysisk, slutter årsmødet kl. 21.00, da der efter programmet er middag.

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen at deltage og det er gratis – både fysisk og virtuelt.