Præsentation af rapporten: IT i Praksis

Du kan nu få en præsentation af rapporten, der som altid indeholder mange gode budskaber om digitalisering i både offentlig og privat sektor.

Udbudsret i et konkurrenceretligt perspektiv

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Hvilke tendenser dominerer vores private og offentlige sektor? Det kan du blive klogere på, når Rambøll præsenterer deres rapport IT i Praksis, som fortæller hvilke udfordringer sektorerne, står overfor.

Bæredygtighed er det seneste år blevet et ufravigeligt tema. 63% af alle virksomheder har aktivt indarbejdet bæredygtighed som en del af deres forretningsstrategi. Mens den offentlige sektor, hvor Danmark ellers er i front på digitalisering, nu står overfor at skulle indtænke bæredygtighed i alle it-løsninger. Det var en af konklusionerne fra Rambølls rapport ”IT i Praksis”.

Mange tendenser vinder i disse år frem og ændrer arbejdsmarkedet, som vi kender det. Det vil Rambøll gøre os klogere på, når de på dette webinar vil tale os igennem deres konklusioner i ”IT i Praksis 2021/2022”. Undervejs vil du blive klogere på, hvad der optager vores virksomheder og myndigheder nu og her. Mens du samtidig får et glimt af, hvad der er på spil i fremtiden.

Om analysen
IT i Praksis er en årlig tilbagevendende analyse, som Rambøll i samarbejde med Dansk IT hver år foretager blandt 1000 virksomheder og samtlige kommuner, regioner og myndigheder. Rapporten undersøger tendenser samt virkeligheden på tværs af sektorer.

Tirsdag den 11. januar, kl. 09.00 – 10.00
Afholdes virtuelt som webinar

Webinaret er kun for medlemmer af IT-Branchen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Vil du læse mere, så læs vores artikel, hvor vi allerede har undersøgt analysens resultater.