Nytårsmiddag i Aarhus

Vi skyder året i Jylland i gang med nytårsmiddag.

Dato & tidspunkt

Lokation

Restaurant Tiende, Dagmar Petersensgade 62, 10. og 11. etage, Aarhus Ø

Vi glæder os til at samle alle vores jyske medlemmer på toppen af Århus til et brag af en nytårsmiddag. 

Vi trænger til at forkæle vores medlemmer med lækkert mad og godt selskab. Derfor inviterer vi dig traditionen tro med til nytårsmiddag i uformelle og dog enestående rammer på restaurant den tiende.

Året 2024, har vi en masse forventninger til. Lad os dele dem med hinanden og komme godt fra start.

Vi håber at du og evt. én af de dine kolleger fra ledelsen vil deltage på denne aften, hvor vi inviterer branchens medlemmer sammen i uformelle rammer i året 2024, som vi har en masse forventninger til. Lad os dele dem med hinanden og komme godt fra start.


Program

Kl. 16.15 Vi tyvstarter aftenen, når regionalchef for Jylland, Lotte Arentoft, og direktør for forretning og medlemsservice, Bjørn Borre, giver en intro til IT-Branchens nytilkomne medlemmer, samt de medlemmer, der gerne vil have et opdateret indblik i de mange medlemsfordele. 

Kl. 17.15: Vi åbner dørene og byder velkommen til nytårsmiddag anno 2024. 

Kl. 17.30: Oplæg fra aftenens to talere, Jens Jakob Aarup, CEO at Inspari /Valantic og Partner og Økonom Majbritt Skov fra Deloitte giver os overblik og indblik i deres forventninger til 2024 og deres egne forhåbninger.

Vi starter aftenen med at høre om “Rejsen med Inspari. Fra garage, til at blive en del af en international virksomhed”

Inspari startede i 2007 og er i dag omkring 180 ansatte, og en af de førende konsulenthuse indenfor data og AI i Danmark. I sommeren 2023 blev virksomheden en del af den 4.000 mand store virksomhed Valantic. Stifter Jens-Jacob Aarup, kommer og fortæller om rejsen fra fire unge iværksættere til at blive en del af en international virksomhed.

Majbritt Skov er partner i Deloitte og leder af Deloitte Economics. Hun har mere end 15 års erfaring med udarbejdelse af Mikro- og Makroøkonimiske analyser. Hun er desuden ekspert i at beregne organisationers impact og kan sætte kroner og ører på bæredgtigtig – Majbritt er således en meget efterspurgt økonomisk rådgiver i strategiske beslutningsprocesser om optimering og effektivisering.

Kl. 21.30 Tak for i aften! 

Torsdag den 18. januar 2024, kl. 17.15 – 21.30
Afholdes hos Restaurant Tiende
Dagmar Petersensgade 62, 10. og 11. etage, Aarhus Ø

UDSOLGT! Skriv til Lotte Arentoft på mail: lar@itb.dk hvis du vil på venteliste

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.