Bliv klædt på til at overholde kravene i den nye whistleblowerlov

Fremover er mange virksomheder tvunget til at have interne whistleblowerordninger. Dette gælder også virksomheder inden for IT og tech. Hvad betyder det for dig som arbejdsgiver?

Lovpligtig whistleblowerordning på vej

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Fremover er mange virksomheder tvunget til at have interne whistleblowerordninger. Dette gælder også virksomheder inden for IT og tech.

Inden 17. december 2021 skal private virksomheder med mere end 250 ansatte etablere whistleblowerordninger. Senest 17. december 2023 er også arbejdsgivere med mellem 50-249 ansatte forpligtiget til at etablere whistleblowerordninger. De nye regler skal beskytte whistleblowere, så der sikkert, fortroligt og uden at blive udsat for repressalier kan indberettes lovovertrædelser og øvrige alvorlige forhold til arbejdspladsen.

Deltag på dette webinar, hvor vi stiller skarpt på:

  • Hvilke nye forpligtelser du får som arbejdsgiver
  • Hvordan du er stillet, hvis I allerede har en whistleblowerordning
  • Hvordan du konkret kan komme i mål med overholdelse af de nye forpligtelser
  • Hvilke muligheder du har for at dele whistleblowerordninger med andre og i koncerner

Deltag i webinaret og kom godt i gang med at blive compliant med de nye regler.


Torsdag den 28. oktober 2021, kl. 08.45 – 09.30
Afholdes som webinar

Det er gratis at deltage.

TILMELD DIG HER


Webinaret bliver afholdt i samarbejde med DAHL Advokatpartnerselskab og faciliteres af Søren Wolder, Advokat (H), LL.M./Partner. Søren har mange års erfaring med at rådgive om etablering af whistleblowerordninger samt indberetningshåndtering.

Søren Wolder har arbejdet på specialistniveau med databeskyttelse, it-kontrakter og immaterielle rettigheder siden 2004. Søren har stor erfaring med at få teoretisk svære emner til at arbejde sammen med den praktiske hverdag og rådgiver bl.a. indenfor databeskyttelsesretten om design af forretningsprocesser og IT-anvendelse, compliance-struktur og modenhedsmodeller. 

DAHL hjælper virksomheder i forbindelse med etableringen og administrationen af whistleblowerordninger samt udarbejdelsen af diverse lovpligtige dokumenter og procedurer som skal understøtte en whistleblowerordning.

Læs også en af DAHLs nyheder om whistleblowerordninger og de krav, det stiller til virksomheder her: DILEMMA: Whistleblowere – er det noget godt?