Netværksmøde tilsat strøm: Digitalt guidet e-mountainbiketur

Det kan være stærkt vanedannende og der er risiko for at blive beskidt, men få et kæmpe smil i ansigtet.

Dato & tidspunkt

Lokation

Hotel Kompas, Østerbro 27, 9000 Aalborg

Kategori

Vi inviterer til netværksmøde udover det sædvanlige, når Trek Bikes Denmark stiller op med e-mountainbikes og der skal køres ræs rundt i Aalborgs favorit MTB spor!

Udover e-mountainbiketur, vil der være oplæg fra:

 • Peter Sperling, Program Officer, Innovationsfonden
  Innovationsfonden investerer i forsknings- og udviklingsprojekter, der skaber vidensbaseret vækst i Danmark. På dagen vil Peter fokusere på investeringer til start-ups og SMV’er – og fortælle hvad der skal til for, at komme i betragtning til fondens soft money.
 • Morten Kamp Schubert, Adm. direktør, Motinno
  Morten vil fortælle om at fastlægge potentialet og målsætningerne for sin virksomhed og de heraf afledte tanker om sammensætning af ejerkreds og mulighed for adgang til kapital.

Vi slutter eftermiddagen med middag på Musikkens Hus, så vil du være med til et hæsblæsende netværksmøde, er det bare om at tilmelde sig – der er nemlig kun 15 pladser!

Ps. Du skal ikke selv have cykel og du skal være opmærksom på at det kan være stærkt vanedannende samt at der er risiko både for blive beskidt og få et bredt smil i ansigtet.


Tirsdag den 15. september, kl. 15.00 – 20.30

TILMELD DIG HER
Det er kun medlemmer af IT-Branchen som kan deltage og deltagelse er gratis.

Program:

 • 15.30: Velkomst
  Kort præsentation af Hotel Kompas v/ direktør Bo Kikkenborg Kompas Aalborg
  Præsentation af dagens program v/ Adm. direktør, Morten Kamp Schubert, Motinno  
 • 16.40: Oplæg fra Innovationsfonden
  Hvad sker der fokuseres på af investeringer til start-ups og SMV’er – og hvad der skal til for, at komme i betragtning til fondens soft money.
 • 16.00: Afgang på e–mountainbikes
  Vi guides fra Aalborg midtby ud i naturskønne områder langs med Øster Ådalen og ud Aalborgensernes favorit MTB spor i Kongshøj (ved Visse). Det bliver en cykeltur, hvor alle kan være med, uagtet erfaring med traditionel Mountainbike. Via linket som modtages ved tilmelding er deltagerne nu koblet op og kan se rute planlagte stop på turen m.m.  
 • 18.30: Turen ender på Hotel Kompas, hvor vi efterlader cyklerne
 • 18.45:  Fællesspisning på Musikkens Hus
 • 19.15: Oplæg fra Motinno
  v/ Adm. direktør, Morten Kamp Schubert, Motinno. Det handler om at fastlægge potentialet og målsætningerne for sin virksomhed og de heraf afledte tanker om sammensætning af ejerkreds og mulighed for adgang til kapital.
 • 20.30: Afslutning og tak for i dag