Netværksmøde tilsat strøm: Digitalt guidet e-mountainbiketur i Gribskov

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og bliv guidet rundt i smukke Gribskov. Det kan være stærkt vanedannende og der er risiko for at blive beskidt, men du får et kæmpe smil i ansigtet.

Dato & tidspunkt

Lokation

Sponz mtb center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød

Kategori

Vi inviterer til netværksmøde udover det sædvanlige, når Mountainbike United stiller op med nyeste e-mountainbikes der sikrer at selv de der ikke er i topform kan være med på de smukkeste spor i skoven. Alle vil opleve hvordan man let og ubesværet kan komme op ad de stejle bakker i skoven og virkelig komme op i fart på cykel i de naturskønne områder. E-mountainbike er ikke snyd det er bare flere naturoplevelser, mere sjov og samvær hvor alle kan være med.

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og bliv guidet rundt i smukke Gribskov af Søren Heissel fra Sponz MTBcenter og Mountainbike United’s CEO Morten Kamp Schubert som også er manden bag det førende Digitale Mountain Bike community – Mountainbike United™

For at gøre turen endnu bedre så download app’en Mountainbike United™ så vil der også være en digital guiding af turen samt et overblik over alle deltagere realtime mens vi cykler.

Mandag den 13. september, kl. 14.30 – 20.30
Sponz mtb center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød

UDSOLGT


Arrangementet er kun for medlemmer af IT-Branchen og det er gratis at deltage. Der er kun 12 pladser og tilmelding er påkrævet. Max 2 personer fra samme virksomhed.

Udover e-mountainbiketur, vil der på dagen være spændende oplæg. Vi slutter turen med en uformel middag i de rustikke lokaler på ”Mødeværket”.

PROGRAM
15:00 – 15:15Introduktion til dagens program ved IT-Branchen og Mountainbike United™. Der vil være kaffe,  kage og frugt så depoterne er fyldt op inden vi går igang
15:15 – 15:45Introduktion til Sponz og udlevering af cykler
15:45 – 18:00Guidet cykeltur i smukke gribskov. Der køres i et tempo hvor alle kan være med og der vil også  være tid til en pause og få foreviget det næsten uundgåelige e-MTB smil som meget nemt kommer til at sidde fast på ansigtet i mange timer efter turen
18:00 – 20:30Mad, hygge, fagligt indlæg og networking

Der er begrænsede pladser så skynd dig! Du skal ikke selv have cykel og du skal være opmærksom på at det kan være stærkt vanedannende samt at der er risiko både for blive beskidt og få et bredt smil i ansigtet.

Se her hvordan det gik sidste gang vi afholdte e-mountainbike netværksevent og hør Morten Kamp Schubert fra Mountainbike United dele ud af sine erfaringer med både forretningsudvikling og kampen om funding som startup-virksomhed.