Mountainbiketur i Silkeborg

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og bliv guidet rundt i Silkeborg. Det kan være stærkt vanedannende og der er risiko for at blive beskidt, men du får et kæmpe smil i ansigtet.

To mænd ude at cykle i naturen på deres mountainbike

Dato & tidspunkt

Lokation

Ny Hattenæs i Silkeborg

Vi inviterer endnu engang til Mountainbiketur – denne gang i Silkeborg: Danmarks outdoor hovedstad, som er kendt for at have nogen af landets allerbedste mountainbike spor.

For at give alle en oplevelse udover det sædvanlige har vi valgt at opdele mountainbike turen i to, nemlig et Advanced og et Starter hold.  

Advanced holdet vil køre på egne eller lånte akustiske mountainbikes og vil have en af landes bedste instruktører, til at vise sig rundt i Nordskoven og dele ud af tips og tricks, til at køre mere tekniske passager på sporet, selvfølgelig tilpasset dine evner på cyklen. Så udover at få en super tur i noget af det bedste MTB terræn i Danmark, vil man også have muligheden for at blive en lidt bedre mountainbike kører i løbet af dagen.

Starter holdet vil blive guidet rundt på det blå spor i Vesterskoven, der et af de mest velbyggede og sjove spor man kan finde og som flere år i træk er kåret som et af Danmarks bedste MTB spor. Turen vil foregå på e-MTB, så alle kan være. 

Uanset om man melder sig på Advance eller Starter holdet vil man komme til at opleve udfordrende opkørsler, sjove nedkørsler, bjergtagende udsigter, smuk natur og sidst men ikke mindst fantastisk godt selskab med andre CEO’s fra branchen.

Det gode selskab samles efter 2,5 time i skoven på dejlige Ny Hattenæs, hvor vi traditionen tro er værter ved en lækker middag, fagligt indlæg og som altid godt netværk. 

Onsdag den 12. juni 2024, kl. 15.00 – 21.00
Silkeborg


Arrangementet er kun for medlemmer af IT-Branchen og det er gratis at deltage. Der er begrænsede pladser – max 2 pr. virksomheder – og tilmelding er påkrævet. Der et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu!


Arrangementet er sponsoreret af TopDanmark.
Hos TopDanmark kan du som medlem af IT-Branchen helt ekstraordinært få en række af forsikringer med særligt gode dækninger.