Mobile World Congress 2019

Skal din virksomhed være med på verdens største konference indenfor it- og mobilindustrien?

Dato & tidspunkt

Kategori

Skal din virksomhed være med på verdens største konference indenfor it- og mobilindustrien?

100% af de danske deltagere som deltog i Mobile World Congress i 2018 ville anbefale andre virksomheder til at deltage. Nu har jeres virksomhed mulighed for at deltage i verdens største konference inden for it- og mobilindustrien når MWC i Barcelona bliver afholdt 25.-28. februar 2019.

MWC samler beslutningstagere, teknologier og virksomheder fra hele verden og for fjerde år i træk har IT-Branchen en fælles dansk stand på MWC og I kan komme med! 

Den danske fællesstand skaber de perfekte rammer for at skabe international synlighed, møde andre virksomheders strategiske beslutningstagere og skabe masser af nye kundekontakter.

Som medlem af IT-Branchen har du mulighed for at få stor rabat på den danske stand. Med i prisen er bl.a. egen individuelt branded stand, møderum, wi-fi, catering samt flere adgangspas.

Det danske handelskontor i Barcelona står for alt det praktiske ved den danske stand, de bistår de danske virksomheder under messen og står for at arrangere netværksevents med delegationer fra andre lande.

Som virksomhed skal man således blot møde op, bemande sin stand og hive ordrebogen frem.

Vil I med på MWC eller høre mere, skal I kontakte Monica Prats. Monica kan kontaktes på monpra@um.dk eller +34 93 487 54 86 / +34 620 975 782


Læs mere om konferencen og den danske stand her


I 2018 var der:

  • Mere end 107.000 deltagere fra 205 forskellige lande
  • 3.500 deltagere fra presse og analyseinstitutter
  • 2.400 udstillere fra hele verden

Den danske stand har givet os mulighed for at udstille til MWC til en fordelagtig pris. MWC er et fantastisk udstillingsvindue fyldt med beslutningstagere. Den danske stand virker professionel og indbydende. 
Jonas Berntsen, CCO, MapsPeople