M&A for tech virksomheder

Vil du sælge/købe din virksomhed og komme godt gennem Corona-krisen?

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Deltag i dette webinar og hør hvordan du sælger eller køber tech virksomheder, og hvad du som virksomhedsleder bør fokusere på for at komme godt gennem Corona-krisen.

Bliv klogere på:

  1. Hvilke juridiske overvejelser du bør gøre dig i forbindelse med håndteringen af en M&A proces og hvad der fra købers side typisk lægges særlig vægt på ved køb af tech virksomheder samt hvordan du som sælger bedst forbereder dig hertil. 
  2. Hvilken opkøbsstrategi en stor IT-virksomhed som EG har lige nu, og hvordan en konkret M&A proces så ud i praksis, sidst EG købte op.

De juridiske overvejelser præsenteres af M&A-advokat, Henning von Lillienskjold samt IT-advokat, Frederik Bruhn fra DAHL Advokatfirma, som begge har mange års erfaring med at håndtere de kontraktuelle og juridiske aspekter ved M&A’s. DAHL har bl.a. hjulpet med køb og salgsprocesser for EG A/S og IT Relation A/S.

Som eksempel på, hvordan en M&A proces kan se ud i praksis, vil webinaret også byde på et oplæg fra Jesper Andersen, Executive Vice President i EG. Jesper vil fortælle om, hvordan EG har oplevet og håndterer opkøb og deres strategiske tilgang hertil. 


Torsdag den 18. juni, kl. 09.00 – 10.30
Webinar – afholdes gennem Microsoft Teams

TILMELD DIG HER

Det er gratis for medlemmer af IT-Branchen at deltage. For ikke-medlemmer koster det 250 kr,-