Leverandør til det offentlige via SKI

Bliv klogere på centrale udbudsjuridiske opmærksomhedspunkter i en række aktuelle SKI IT-udbud.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Vi sætter fokus på udbudsjuridiske opmærksomhedspunkter i en række aktuelle SKI IT-udbud og processerne for at kvalificere sig som leverandør hertil.

Rammeaftaler fra Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) spiller en central rolle ved det offentliges anskaffelse af IT. Derfor har det stor forretningsmæssig betydning for de fleste IT-leverandører at holde sig ajour med igangværende udbud fra SKI af relevante rammeaftaler og betingelserne for at kunne kvalificere sig som leverandør på rammeaftalen.

På dette webinar gennemgår specialisterne Kathrine Ahrenholt og Claus Gulholm-Hansen Krüger centrale udbudsjuridiske opmærksomhedspunkter i en række aktuelle SKI IT-udbud. Derudover kommer de med gode råd til, hvordan man som tilbudsgiver kan bringe sig i en god position til at opnå én af de eftertragtede pladser som rammeaftaleleverandør til det offentlige.

Webinaret bliver afholdt i samarbejde med DAHL Advokatpartnerfirma og faciliteres af Kathrine Ahrenholt og Claus Gulholm-Hansen Krüger.

Tirsdag den 8. juni 2021, kl. 09.00 – 10.00
Afholdes som webinar

For medlemmer af IT-Branchen er det gratis at deltage. For ikke-medlemmer koster det 250,- kr. ekskl. moms.