Kontor-yoga: Session #12

Vær med til virtuel kontor-yoga med IT-Branchen

Kontor yoga

Dato & tidspunkt

Lokation

VIRTUELT - HOS DIG SELV

Kategori

Er din krop ved at være træt af at sidde på en dårlig stol og savner du hæve-sænke-bordet på kontoret? Så er det nu du skal tilmelde dig virtuel kontor-yoga med IT-Branchen, hvor du på 30. min kommer igennem det meste af kroppen fra stive tastaturfingre og spændte skuldre til stress og tankemylder gennem helt enkle øvelser, som kan laves på kontoret i jeres almindelige arbejdstøj.

Det er stående og siddende øvelser, som retter sig mod kontor-kroppen, altså spændinger i nakke, skuldre/ryg, stive tastaturfingre, musearme, skærmøjne og selvfølgelig stress.

Vi afslutter med beroligende åndedrætsøvelser, afspænding og meditation.


Torsdag den 22. oktober, kl. 08.30 – 09.00
TILMELD DIG HER

Gratis for medlemmer af IT-Branchen at deltage. For ikke-medlemmer koster det 75 kr. ekskl. moms


HVAD? Kontor-yoga er simple, men effektive yoga-øvelser, som reducerer stress og spændinger, og som kan udføres stående og siddende på arbejdspladsen i ens normale arbejdstøj.

HVEM? Øvelserne er skræddersyet til alle med stillesiddende skærmarbejde og ensidigt gentagende bevægelser. Det er enkle, men effektive øvelser, så alle kan deltage: gamle, unge, store og små – selv mænd.

HVORFOR? Fordi vores krop ikke er skabt til at sidde ned så mange timer om dagen – og da slet ikke til at være stresset.

HVOR? Kontor-yoga foregår virtuelt. Du skal ikke aktivere mikrofon eller kamera. Det kun instruktør som kan høres og ses.

HVORDAN? Det første kvarter laver vi normalt stående øvelser og arbejder meget med ryggen. Derefter sætter vi os og arbejder med nakke, musearme, tastaturfingre, skærm-øjne etc. Vi slutter af med beroligende åndedrætsøvelser, afspænding og meditation.

HVOR LÆNGE? En session varer 30 min. Det er længe nok til, at kroppen kan give slip på spændinger og sindet falder til ro, og kort nok til at man kan være væk fra telefonen eller computeren.

HVOR OFTE? Hver anden torsdag i hele 2020 bortset fra ferier