Konference om datadrevet ledelse

Hvordan kan din virksomhed på bedste vis drage nytte af de data, I har akkumuleret over tid, såvel som den fremtidige data, der bliver genereret? Få besvaret dette spørgsmål og andre lignende til denne konference!

futuristisk kasser i rødbrun med en diamantformet figur i blå

Dato & tidspunkt

Lokation

Aarhus Universitets konferencecenter Fredrik Nielsens Vej 2, bygning 1422 (Preben Hornung Stuen), 8000 Aarhus C

Kategori

Data er blevet kaldt for dette århundredes svar på guld, og spørger du nogle eksperter, så er det en mere værdifuld ressource end olie. IT-Branchen inviterer i samarbejde med It-vest, Aarhus BSS og Aalborg Universitet til Konference om datadrevet ledelse. På konferencen kan du supplere din viden indenfor datadrevet ledelse og tilegne dig yderligere værktøj til at takle de strategiske og taktiske udfordringer, som din virksomhed kan være oppe mod.

Onsdag den 12. oktober 2022, kl. 13:30 – 18:30
Aarhus Universitets konferencecenter Fredrik Nielsens Vej 2, bygning 1422
(Preben Hornung Stuen), 8000 Aarhus C

På denne konference vil nationale og internationale forskere samt ledere give deres bud og perspektiv på, hvordan virksomheder og offentlige organisationer med fordel kan arbejde videre med datadrevet ledelse ud fra et strategisk perspektiv – en brug, der i sidste ende kan betyde enten et nyt væksteventyr eller stagnation. Tag del i konferencen og udvid din viden samt kompetencer indenfor datadrevet ledelse!