Kom hurtigere ud på de internationale markeder – og øg værdien af din virksomhed

Få inspiration til og eksempler på hvordan du som softwarevirksomhed kan vokse internationalt med et begrænset budget.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

I projekter der skal give international ekspansion, begås ofte de samme fejl. Mange opfatter global ekspansion primært som en finansieringsudfordring. Teorien er, at har du et stort budget, kan du lave store ting og få hurtig succes. Men penge alene er ikke svaret.

Deltag i dette webinar og få inspiration til og eksempler på hvordan du som softwarevirksomhed kan vokse internationalt med et begrænset budget.

Baseret på den nye bog fra TBK Consult Going Global on a Shoestring vil Steen Helmer dele ud af sin indsigt og erfaring fra adskillige internationaliseringsprojekter med softwarevirksomheder.

Du vil efter deltagelse sidde med god inspiration og konkret viden om:

  • Hvornår er den rette timing
  • Hvordan kommer du i gang med en international strategi
  • Relevante frameworks og metoder for internationalisering
  • Anvendelse af sociale medier
  • Information og adgang til en bog om emnet
  • Mulighed for en GRATIS individuel rådgivningssession

Målgruppe: Ejer, Partner, ledelse og bestyrelse

Torsdag den 18. maj, kl. 08.30 – 09.30
Afholdes som webinar og varer 1 time inkl. Q&A

Det er gratis for alle at deltage.

TILMELD DIG HER


Oplægsholder er Steen Helmer fra TBKconsult
Steen Helmer har mere end 25 års erfaring i softwarebranchen, primært inden for internationalt salg og markedsføring af forretningsunderstøttende løsninger og services. Siden 1994 har han været medstifter og ejer af flere softwarevirksomheder, med fokus på både vertikale og horisontale løsninger. Steen har arbejdet med både direkte og indirekte markedstilgang i Danmark og internationalt.

Siden 2006 har Steen drevet et uafhængigt og internationalt netværk af management konsulenter med fokus på at hjælpe IT- og softwarevirksomheder med at vokse lokalt og globalt.  (TBK Consult – www.tbkconsult.com)

Steen er certificeret LinkedIn-ekspert og træner og hjælper softwaredrevne virksomheder med at forstå, hvordan man bruger LinkedIn, Sales Navigator og udvalgte tredjepartsværktøjer strategisk til at understøtte deres vækstplaner.