Julefrokost for jyske medlemmer

Vi inviterer alle jyske medlemmer til julefrokost i Århus og vi håber at se dig til en hyggelig aften sammen med andre ITB-medlemmer.

Solen gennem Aros

Dato & tidspunkt

Lokation

Restaurant Syv Ni 13, Frederikgade 74, 8000 Århus C

Kategori

Onsdag den 24. november inviterer vi alle jyske medlemmer på julefrokost i Århus. Det bliver Restaurant Syv Ni 13, der skal danne ramme for vores fantastiske aften.

Konceptet på restaurant Syv Ni 13 er lækker social dining, der udover en udsøgt madoplevelse også meget gerne skulle give masser af tid til netværk med andre medlemmer af IT-Branchen. Så tag en kollega under armen og få sparket julen i gang med julefrokost i IT-Branchen.

Programmet byder på intet andet end mad og god stemning, så der er masser af tid til at høre nærmere om andre fra branchen. Hvem ved om din næste samarbejdspartner også kigger forbi?

Julefrokosten er kun for medlemmer af IT-Branchen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet og det er muligt at tilmelde 2 fra hver virksomhed.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og ser frem til en hyggelig aften.

Onsdag den 24. november, kl. 19.00 – 21.00
Restaurant Syv Ni 13, Frederikgade 74, 8000 Århus C

TILMELD DIG HER


Er du nyt medlem af IT-Branchen? Så frygt ej, for inden julefrokosten begynder den 24. november, holder vi velkomstevent for alle nye jyske medlemmer af IT-Branchen. Her er der mulighed for at hilse på andre nye medlemmer af IT-Branchen såvel som høre om alle IT-Branchens services, så I får grundigt kendskab til alle de fordele, der er ved at være medlem af IT-Branchen.