ITB Jylland: Ledelse og Netværk

Hvem kan sige nej til en god middag i Musikkens Hus efterfulgt af et foredrag med Nils Villesmoes? Kom og vær med!

Dato & tidspunkt

Lokation

Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

Kategori

Vi inviterer en særlig kreds af medlemsvirksomheder til et hyggeligt og interessant netværks arrangement, hvor vi skal forkæles med lækkerier på restaurant Fauna i Musikkens hus. Efterfølgende får du trænet lattermusklerne og får et skud vitaminer til hjernen når Nils Villesmoes på sædvanlig skarpsindig og humoristisk vis taler om ledelse under overskriften “Bøvl”.

Tirsdag den 17. maj, kl. 17.00 – 21.00
Musikkens Hus, Pl. 1, 9000 Aalborg

Det er kun muligt for medlemmer at deltage, Det er begrænsede antal pladser. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet. Vi opkræver no-show gebyr på 750,- ekskl. moms ved udeblivelse uden forudgående afbud. 


Ledelse, udvikling, strategi og samarbejde – kort sagt BØVL!

Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor –  for som han siger: “Ledelse vedrører os alle – ingen slipper fri”. Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!


Aftenens program : 

  • Kl. 17.00 – 19.00: Middag på Restaurant Fauna i Musikkens Hus
  • Kl. 19.00 – 21.00: Foredrag med Niels Willemoes “Bøvl”: En tour de force på en stand-up-agtig aften