IT-DAY Odense

Vær med til at bygge broer med Danmarks IT-studerende, danne meningsfulde forbindelser og inspirere dem til den årlige IT-Day i Odense.

IT-day logo med raket i baggrunden

Dato & tidspunkt

Lokation

Odense

Kategori

Deltag i den årlige IT-karrieremesse og få muligheden for at danne de rette forbindelser med fremtidens IT-specialister!

Til messen bliver der banet vej for, at virksomheder bliver introduceret til potentielle ansatte, studiemedhjælpere eller kommende praktikanter. Som virksomhed kan I komme lidt tættere på de studerenes uddannelser og hvad der driver deres dagligdag, som IT-studerende. Omvendt kan de studerende gøre sig lidt klogere på de projekter og teknologier, som Jeres virksomhed beskæftiger sig med.

IT-messen afholdes i henholdsvis Odense, Aalborg og Købehavn.

TILMELDING OG PRIS FOR DELTAGELSE rabat for medlemmer af IT-Branchen
Prisen for en udstillingsstand til IT-karrieremessen i Odense er 10.500 DKK ekskl. moms og opkræves 3-4 måneder op til messens afholdelse – forventeligt i januar 2022. Som medlem af IT-Branchen får du 20% rabat på deltagelse til IT-karrieremessen.

Hos IT-Branchen er vi så heldige at have fået 15 stande, som vi kan tilbyde vores medlemmer på IT-DAY heraf 9 til messen i Odense, 3 til Aalborg og ydereligere 3 til København.

Er du interesseret i en stand, kan du kontakte Alexander Pedersen via mail: alexander@itday.dk