IT-Branchens Raceday

Kom med IT-Branchen ud på Danmarks største racerbane.

Rød Ferrari parkeret udenfor i sommervejr

Dato & tidspunkt

Kategori

Kom med IT-Branchen ud på Jyllandsringen, hvor du får en unik mulighed for at lære din bil bedre at kende, høre spændende indlæg fra Tesla om fremtidens biler samt få ”fri leg” på banen, hvor du får lov til at prøve din bils grænser helt af.

Gå ikke glip af denne helt unikke mulighed som IT-Branchen afholder: Onsdag d. 1. maj kl. 12.00-17.30 på FDM Jyllandsringen i Silkeborg.

Medbring din egen bil
Har du en bil, du gerne vil udforske og teste din bils formåen på en sikker og intelligent måde, så har du muligheden for det på IT-Branchens dag på FDM Jyllandsringen.

Det eneste, der kræves af dig, er, at du har kørekort, en indregistreret bil, og at du har læst og underskrevet FDM Jyllandsringens reglement og ansvarsfraskrivelse, inden du går i gang.

Du har naturligvis også mulighed for at leje en ægte racerbil af Jyllandsringen, hvis du ikke ønsker at benytte egen bil.

Selvkørende eller kør-selv?
Der bliver ofte talt om, at de selvkørende autonome biler lurer lige rundt om hjørnet. Men hvor langt er vi egentligt kommet på den front. Hvad kan bilerne allerede i dag, hvis lovgivningen ikke var så restriktiv – og hvad venter lige rundt om hjørnet?

Det vil Tesla fortælle om på IT-Branchens dag, ligesom de vil fremvise deres nyeste model 3, som du også får mulighed for at komme ud og prøve på landevejen.

Køreteknik, Tesla og fri leg

Efter en lækker frokost og indlægget fra Tesla, kommer I ud på banen, hvor FDM Jyllandsringens instruktører giver jer mulighed for at lære jeres bil bedre at kende ved forskellige manøvrer både på tør og glat bane – blandt andet slalom kørsel, bremse/undvige, glatbane kurve osv.

Ligeledes får I muligheden for at prøvekøre den nyeste Tesla 3 ude på landevejen, hvor Tesla vil introducere jer for de nyeste teknikker i Tesla bilen.

Vi afslutter dagen med ”fri leg” på banen, hvor man får mulighed for at teste sin bils grænser af, og være en rigtig ”drengerøv” under kontrollerede forhold.

Programmet for dagen er:

Kl. 12.00 – 13.00: Velkomst efterfulgt af Tapas planke til frokost
Kl. 13.00 – 14.00: Indlæg fra Tesla ved Kenny Bremerstent
Kl. 14.15 – 16.30 : Øvelser på banen i egen bil samt landevejskørsel i Tesla  
Kl. 16.30 – 17.15: ”Fri leg” på banen
Kl. 17.15 – 17.30 : Afslutning og ”tak for i dag”

Det praktiske
Arrangementet afvikles som et avanceret køreteknisk kursus, hvor din normale bilforsikring som regel giver dækning.

Har du ikke har lyst til at komme på banen med din egen bil, så har du mulighed for at leje en VW Scirocco af FDM Jyllandsringen for kr. 8.000,- ekskl. moms.

Da der er lydrestriktioner på Jyllandsringen, er det vigtigt, at du på forhånd oplyser os om, hvilken bil du gerne vil køre rundt i, så vi sikrer, at vi ikke overskrider lydniveauerne for dagen.

Prisen for arrangementet er: 1.900 kr. ekskl. moms. og inkluderer frokost, køreteknik på bane, landevejskørsel samt ”fri leg” på banen.

Da vi gerne vil sikre, at alle får god tid til at lege på banen og køre i de forskellige biler, kan der maksimalt være 20 deltagere til eventet. Først til mølle – så du skal være hurtigt ude. Ved tilmelding nu kan du få én gratis kollega/kunde med uden beregning. Gælder kun de første 5 personer, der gør brug af muligheden.

Husk at skrive, om du vil køre på banen i egen bil (og i så fald hvilken), eller om du vil leje en racerbil af FDM Jyllandsringen.

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til Ditte Møller Kjeldsen på: dmk@itb.dk