IT-Branchens Nytårskur 2021

Deltag i vores virtuelle nytårskur! Del dine fremtidsplaner og hør om andres for 2021. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Dato & tidspunkt

Lokation

VIRTUELT

Kategori

IT-Branchens nytårskur er stedet hvor vi samler branchen og ønsker hinanden godt nytår. I 2021 holder vi nytårskuren virtuelt. Del dine fremtidsplaner og hør om andres for 2021.


2020 bød på udfordringer, som både ramte os negativt, men også positivt. Det blev et år med læring og innovation. Vi måtte tænke nyt og hurtigt, så vi kunne styrke vores forretning og være der for vores kunder på helt andre måder end før. Et lærerigt 2020.

I 2021 vil vi som forening og branche fortsat accelerere den digitale udvikling af Danmark. Vi vil holde presset på at sikre en grøn omstilling, skabe lige muligheder i vores velfærdssamfund og erhvervsliv, og med teknologien som driver vil vi løfte antallet af digitaliserede virksomheder i Danmark.

Traditionen tro inviterer vi til nytårskur. I år bliver den virtuel, men det gør den ikke mindre spændende!

Virtuel nytårskur
torsdag den 7. januar, kl. 16.00 – 17.00.

TILMELD DIG HER

Vi har fortalt, hvad vi sætter fokus på i 2021. Men nytårskuren er også stedet, hvor du deler det I har gang i med netværket. Fortæl os og netværket, hvad I satser på i 2021.

Tænker I nyt? Skal I investere? Står I overfor den helt store omstilling?

Hvis du vil dele jeres tanker og planer med os. Så send en kort videohilsen på ca. 30 sekunder, hvor du fortæller hvad jeres 2021 byder på.
Format: Dogme, håndholdt og vertikalt.
Send til dmk@itb.dk senest tirsdag den 5. januar.

Vi glæder os til at modtage jeres bud på et godt 2021 og byde jer velkommen. Vær med til at fejre det nye år med os!