IT-Branchen i Italien

IT-Branchen arrangerer igen i år en medlemsskitur. I år går turen til lækre La Thuile i uge 3, hvor du vil få tre hele og uforglemmelige skidage sammen med kollegaer fra it-branchen.

Dato & tidspunkt

Lokation

La Thuile, Italien

Hvem drømmer ikke om at kunne tage et par dage ud af vinterens mørke og komme sydpå. Spænde skiene eller snowboardet på og nyde en fantastisk miniferie på pisterne med en række gode kollegaer fra branchen!

Perlen La Thuile har det hele

Knitrende sne under skiene, sol på kinderne, alpeidyl og flot udsigt til nogle af Europas højeste bjergtinder, heriblandt Mont Blanc på 4.810 meters højde – La Thuile har det hele.  

La Thuile ligger i det nordvestlige Italien og udgør sammen med franske La Rosière en del af det internationale skisportssted, Espace San Bernardo. Her er mulighed for skiløb på de lækre 161 km pister og et moderne liftsystem. La Thuile har en super placering i maleriske omgivelser, er meget snesikkert og skiområdet varierer fra 1.441 til 2700 moh. Området er et populært valg med fantastisk skiløb for alle niveauer.  

La Thuile er en af de mest populære bjergbyer i Aosta-dalen og samtidig en hyggelig bjergby, der har bevaret sin charme. Byen ligger i et toldfrit område, så her kan også gøres en god handel. 

Vi skal bo på byens største og bedst beliggende hotel, Hotel Planibel, med kun 25 meter fra pist og lift og tæt på shopping og barer. Hotellet byder på en stor swimmingpool og et stort træningsrum.  

Prisen er 10.995 kr. for 4-stjernet hotel, 3-dages liftkort, morgenmad, aftensmad, guideservice, fly tur/retur fra Kastrup samt transfer. Tilmeldingen er bindende.  

Lyder det som noget, der er værd at tage med til? Så er det nu, du skal slå til.

Udrejse den 17/01 – Hjemrejse den 20/01-24


Der er lukket for tilmeldinger til årets skitur. Har du spørgsmål, så kontakt Malene Jacobsen på maja@itb.dk.