IP-rettigheder i software og IT-kontrakter

Bliv klogere på mulighederne for at sikre sig enerettighederne til software, samt hvilke fokuspunkter der er særligt vigtige i forhold til immaterielle rettigheder, når I skal indgå IT-kontrakter.

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

Hvordan sikrer I enerettighederne til software, så konkurrenterne ikke kopierer den gode idé, og hvad skal I være særligt opmærksom på i forhold til immaterielle rettigheder, når I skal indgå IT-kontrakter?

Immaterielle rettigheder (IPR) spiller en stadig større rolle i det danske erhvervsliv, særligt i danske IT-udviklingshuse og IT-konsulenthuse, hvor iværksætteri og nye opfindelser er en del af hverdagen.

I en tid, hvor innovation og nytænkning er i højsædet, er beskyttelsen af egne idéer og opfindelser vital. Med den rette IPR-strategi kan din virksomhed sikre sig eneretten til jeres idéer og opfindelser. Men hvordan etablerer man egentlig IPR til software, og hvad kan i det hele taget beskyttes?

Deltag i dette webinar og bliv klogere på mulighederne for at sikre sig enerettighederne til software, samt hvilke fokuspunkter der er særligt vigtige i forhold til immaterielle rettigheder, når I skal indgå IT-kontrakter.

Du vil blandt andet høre om:

  • Mulighederne for at beskytte de tekniske elementer i software i form af patentering og som forretningshemmeligheder.
  • Beskyttelse af kode og grafiske elementer og brugerflader i form af ophavsret og designret.
  • Ejerskab og rettighedsovergang for IPR med fokus på IT-kontrakter.
  • IP-overvejelser ved anvendelse af open source-komponenter.

Webinaret afholdes i samarbejde med DAHL Advokatpartnerselskab og faciliteres af Søren Wolder og Jimmy Fuglsbjerg Christensen.

Tirsdag den 23. marts 2021, kl. 09.00 – 10.00
Afholdes som webinar

For medlemmer af IT-Branchen er det gratis at deltage. For ikke-medlemmer koster det 250,- kr. ekskl. moms.

TILMELD DIG HER