Inspirational Talk: 140 kollegaer – 0 chefer

Få et indblik i en flad organisationsstruktur og de dertilhørende beslutningsprocesser, Vertica har udviklet for at opnå en organisation, hvor alle medarbejdere har både ansvar og medbestemmelse. 

Inspirational Talk

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

140 kollegaer – 0 chefer 

Det er hverdagen i e-commerce-huset Vertica, der i mere end 20 år har været drevet som en non-hierarkisk virksomhed. Men hvordan strukturerer man en organisation, hvor store opgaver skal løses, men ingen – på baggrund af deres titel – per automatik har det sidste ord?

Kasper Stemann Funk arbejder til daglig med organisationsudvikling i Vertica. Han vil i denne talk give nærmere indblik i Verticas flade organisationsstruktur og de dertilhørende beslutningsprocesser, Vertica har udviklet for at opnå en organisation, hvor alle medarbejdere har både ansvar og medbestemmelse. 

Hos Vertica er de ansatte blandt andet karrierecoaches for hinanden, og lønsamtaler er kvittet til fordel for en model, hvor kollegerne giver input, og en algoritme beregner lønnen.

Kasper vil også forklare, hvordan man håndterer nogle af de udfordringer, som sådanne arbejdsgange helt naturligt undergår, når en organisation vokser.

Om Kasper Stemann Funk
Gennem de sidste 15 år har Kasper Stemann Funk arbejdet med organisationsudvikling hos virksomheder som Bestseller, Systematic og nu Vertica. Han har særligt beskæftiget sig med teamcoaching og facilitering på både organisation-, team- og individniveau. I Vertica centrerer Kaspers arbejde sig om udvikling af det gode samarbejde; herunder konflikthåndtering, feedback, tydelighed i ansvar og forventninger.

Onsdag den 10. april 2024, kl. 09.00 – 10.00

Inspirational Talks

Inspiration er en stimulus, der udløser mental hjerneaktivitet, og giver dig lyst til at gøre noget kreativt eller anderledes.

Vi ved godt, at det er vigtigt konstant at holde os orienterede og dermed blive inspirerede ved at lytte, tolke og sætte nye guldkorn ind sin egen sammenhæng. Men det kan være utrolig svært at få passet det ind i en ofte travl hverdag.

Derfor har vi udviklet IT-Branchens Inspirational Talks, hvor vi vil love dig, at du vil blive inspireret af ny læring. Inspirational Talks afholdes altid være virtuelt og én time. Det er kun muligt for medlemmer at deltage og det er gratis. Så hold øje med vores eventkalender, og tilmeld dig og dine kollegaer.