Inspirational Talk By Cecilie Goodley Dannisøe & Rasmus Sanko

Denne talk handler om Det Digitale Etikkompas

Dato & tidspunkt

Lokation

VIRTUELT

Kategori

Det Digitale Etikkompas

En introduktion til værktøjet og hvordan det kan styrke udviklingen af digitale produkter og services

Hvorfor er det etiske aspekt vigtigt i digital produktudvikling og hvordan bringer man/virksomheder etik i spil i på en håndgribelig måde?
 
Det digitale etikkompas er et værktøj udviklet til netop at bringe etik ind i processerne omkring digitale produkter og produktudvikling, ved at tage udgangspunkt i spørgsmål alle kan forholde sig til og ikke mindst handle på.

Udover at introducere kompasset, deler vi praktiske erfaringer og refleksioner fra arbejdet med de SMV’er vi har haft med i forløbet. 

Denne talk afholdes virtuelt på dansk. Det er gratis at deltage for medlemmer af IT-Branchen. Tilmelding er påkrævet.

Om talerne:

Cecilie Goodley Dannisøe
Cecilie er User Experience Director i det digitale design bureau 1508, hvor hun hovedsageligt arbejder inden for brand- og produktdesign.

Rasmus Sanko
Rasmus er Chief Strategy Officer hos Charlie Tango, et digitalt bureau, der designer og implementerer brugercentrerede og datadrevne produkter og services.  

Inspirational Talks

Inspiration er en stimulus, der udløser mental hjerneaktivitet, og giver dig lyst til at gøre noget kreativt eller anderledes.

Vi ved godt, at det er vigtigt konstant at holde os orienterede og dermed blive inspirerede ved at lytte, tolke og sætte nye guldkorn ind sin egen sammenhæng. Men det kan være utrolig svært at få passet det ind i en ofte travl hverdag.

Derfor har vi udviklet IT-Branchens Inspirational Talks, hvor vi vil love dig, at du vil blive inspireret af ny læring. Inspirational Talks afholdes én gang om måneden og vil altid være virtuelt og én time. Det er kun muligt for medlemmer at deltage og det er gratis. Så hold øje med vores eventkalender, og tilmeld dig og dine kollegaer.