Hvordan udvinder du skjult guld med kunstig intelligens?

Dette event indeholder reelle organisatoriske cases, som har brugt de nyeste metoder til at identificere skjult guld i deres organisation.

Dato & tidspunkt

Lokation

KPMG, Dampfærgevej 28, 2100 København Ø

Kategori

Er du opmærksom på din organisations skjulte guld? Og ved du, hvordan du skal grave efter det?

Hvis du ønsker at blive klogere på – og stifte bekendtskab med – de bedste metoder til at grave efter dyrebart guld, så tøv ikke længere, men tryk derimod på ”sign up” knappen, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen til vores event!

Du vil komme til at høre om, hvorfor mange organisationer overser muligheder med kunstig intelligens, og hvordan du derimod spotter de mest værdifulde muligheder ved kunstig intelligens. Dette event indeholder reelle organisatoriske cases, som har brugt de nyeste metoder til at identificere skjult guld i deres organisation.

Til vores kommende event vil vi undersøge hvordan man spotter værdi ved hjælp af tre forskellige metoder, der scanner din organisation:

1. Procesfokuseret scanninger

2. Datafokuseret scanninger

3. Brugerrejsefokuseret scanninger

Vi vil til eventet benytte reelle kundecases, der har inkorporeret de tre metoder til at scanne og identificere værdi. Vi vil her uddybe forskellene fra tidligere scanningsaktiviteter samt, hvordan vores scanningsmetoder har haft indflydelse på vores kunder.

Vi kommer bl.a. ind på:

  • Hvordan du finder skjult kunstig intelligensværdi i organisationer: Fokus på en bottom-up versus top-down tilgang.
  • Hvordan du finder nye områder med værdi, som kunstig intelligens har skabt: Fokus på hvordan du spotter helt nye værdiområder i organisationer, som kunstig intelligens er ansvarlig for.
  • Hvordan du finder kvalitetsværdi, som kan blive realiseret: Fokus på hvordan du bruger og finder kvalitetsværdi ved at skabe køreplaner og store muligheder.

Onsdag den 20. april 2022, kl. 08.30 – 11.00
Afholdes hos KPMG, Dampfærgevej 28, 2100 København Ø