Hvordan overlever din virksomhed et cyberattack?

Det er ikke længere et spørgsmål om I bliver ramt, det er et spørgsmål om hvornår.

Dato & tidspunkt

Kategori

Cyberangreb sker så ofte i dag, at det ikke længere er et spørgsmål om, hvis I bliver ramt. Det er et spørgsmål om, hvornår I bliver ramt.


Det er ikke kun virksomhedens it, der rammes ved et angreb. Det er i lige så høj grad forretningen. Har din virksomhed en plan, der dækker før, under og efter et angreb, og er din virksomhed klar til at overleve et cyberangreb?

At kunne reagere hurtigt og resolut på et angreb kræver en sikkerhedsplan, som med fordel kan følge National Institute of Standards and Technology (NIST) rammeværket. Virksomheder med små eller mindre it-afdelinger kan med fordel outsource deres sikkerhedsplan. Hvordan din virksomhed kan gøre det, får du også et indblik i.

Kom og hør: 
Felicity March, tidligere hacker og nu ansvarlig worldwide for sikkerhed i IBM fortælle, hvor nemt det er at hacke en virksomhed. Felicity giver konkrete eksempler på virksomheder, der har oplevet et angreb, og hvordan virksomheden har overlevet.
Jan Kaastrup fra CSIS, som hjælper nogle af verdens største virksomheder og regeringer med at beskytte sig mod cyberangreb, giver indblik i, hvor nemt du kan få adgang til avancerede overvågningsteknologi som en service.

Mandag den 5. september, kl. 14.30 – 16.30
Dandy Business Park, Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle
Se programmet og tilmeld dig gratis via it-forums hjemmeside