IT-Paratskibet på Folkemødet 2022

Inden længe lurer Folkemødet i horisonten. Skal du med ombord på IT-Branchens ikoniske IT-paratskib, der danner rammerne om 4 dages debat om digitalisering, teknologi, og hvordan det påvirker verden?

Dato & tidspunkt

Lokation

IT-Paratskibet, H11 - Inderhavnen i Allinge

Kategori

IT-Branchen inviterer hvert år medlemmer med ombord, så skibet bliver samlingspunkt for masser af spændende debat og perspektiver om digitalisering og it.

Mange medlemmer af IT Branchen har igennem årene lavet spændende og velbesøgte debatter på skibet, og du har også mulighed for at være med. Så har du en god idé eller et fedt forslag til debat eller indslag? Så stiller IT-Branchens sit erfarne crew og platform til rådighed, så det bliver rigtig nemt at blive aktiv på Folkemødet.

Er din virksomhed lille- eller mellemstor, så tilbyder vi også en fordelagtig rabat på 50% af den endelige pris, så endnu flere har mulighed for at være med.

Vil du gerne med?

Kunne du godt tænke dig at høre mere? Eller er du sikker på, at du gerne vil med ombord, når vi drager mod Folkemødet, så er du mere end velkommen til at kontakte Mette Lundberg (mel@itb.dk) eller Ditte Møller Kjeldsen (dmk@itb.dk)

”Folkemødet er hvert år en sand fornøjelse. Det er dejligt at se, at vores IT-paratskib altid danner ramme om mange forskellige debatter, hvor publikum strømmer til for at lære nyt om it og digitalisering. Vores smukke skib er blevet et vartegn på Folkemødet, og noget som folk lige skal forbi, når de besøger Folkemødet. I år håber vi, at vi også får dig med ombord,” udtaler Mette Lundberg, direktør for politik & kommunikation i IT-Branchen.