Fællesspisning i Jylland: Randers – The Memphis Mansion

Vi inviterer til fælles rundvisning og spisning på Memphis Mansion. En hyldest til Elvis – Kongen af Rock’n’Roll

Dato & tidspunkt

Lokation

Memphis Mansion, Graceland Randers Vej 3, 8960 Randers SØ

Kategori

Du må ikke gå glip af denne omgang fællesspisning, som bliver noget ud over det sædvanlige, når vi mødes på Memphis Mansion.

Henrik Knudsen, manden bag Memphis Mansion, er mere end normalt glad for Elvis Presley. Henriks samling af Elvismemorabilia er en af de 10 største i verden og er forsikret for 10 millioner kroner. 

Der er middag i den tilstødende Highway 51, som er en amerikanske diner med ægte amerikansk sydstatsmad og alle Elvis’ egne favoritter. Efterfølgende sparker vi dæk til Tirsdagstræf – Biler på Memphis Mansion, hvor masser af vintage-køretøjer og specialbiler lægger vejen forbi. 

Fællesspisningerne er medlemmer af IT-Branchen i Jylland. Temaet er ”Maden er enkel – selskabet er udsøgt”, og vi kommer rundt i Jylland og får en hyggelig aften sammen. Det handler om at mødes med ”lokale” kolleger i IT-Branchen og udvide sin kontaktflade samt horisont.

Tirsdag den 6. september, 17:00 – 20:30,
Memphis Mansion, Graceland Randers Vej 3, 8960 Randers SØ


Det er gratis for medlemmer af IT-Branchen. Der er begrænsede antal pladser og tilmelding er påkrævet. Det er kun muligt at deltage 1 person fra hver virksomhed.