European Blockchain Convention

European Blockchain Convention åbner dørene op for første internationale blockchain konference i Danmark

Dato & tidspunkt

Kategori

Den 20. maj i Den Sorte Diamant afholdes den første internationale blockchain konference på dansk grund. The European Blockchain Convention er et ambitiøst forsøg på at sprede budskabet om blockchain i danske og internationalt orienterede virksomheder.

European Blockchain Convention
20. maj 2019, kl 08.00 – 18.00
Læs mere og tilmeld dig her

Som medlem af IT-Branchen, får du rabat på konferencen ved at bruge rabatkoden: ITBRAEBC19

Konferencen vil tage udgangspunkt i en række oplæg fra over 40 forskellige sagkyndige, iværksættere og industrieksperter som vil fortælle om deres erfaringer med blockchain og give deres bud på, hvordan man med blockchain kan optimere forretningsprocesser, logistik, transaktioner m.v.

European Blockchain Convention vil adressere primært 5 sektorer: Finanssektoren
Shipping
Den offentlige sektor
Pharma
Sundhedssektoren

Foredragsholderne kommer til at repræsentere en lang række forskellige virksomheder, banker og fora. Iblandt de mange er World Economic Forum, IBM, Danske Bank, Mærsk og Danmarks Nationalbank.

Ud over et tætpakket program bestående af oplæg og diskussionspaneler, er tanken bag European Blockchain Convention at få folk med blockchain som fællesinteresse, tættere på hinanden. European Blockchain Convention er en enestående chance for at udvide sit netværk med passionerede blockchain entusiaster og få muligheden for komme helt tæt på udviklingen og anvendelsen af teknologien i virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

Efter en vellykket begivenhed i Barcelona bliver den Sorte Diamant d. 20. maj det næste forsamlingssted for blockchain-interesserede forretningsfolk og virksomheder. Med over 400 deltagere og 40 talere fra hele Europa, har grundlæggerne, Victoria Gago (København) og Daniel Salmeron (Barcelona), af European Blockchain Convention en stærk vision om at få budskabet om blockchain helt ud i den danske forretningssektor.

Blockchain teknologien er endnu ikke et reelt værktøj for mange danske virksomheder, men det er bl.a. hvad konferencen vil forsøge at ændre. Målet er især at give en dybere indsigt i teknologiens muligheder inden for flere forskellige forretningssammenhænge.

Blockchain teknologien’s decentraliserede infrastruktur åbner for muligheder, der gør, at danske virksomheder, organisationer og offentlige institutioners IT-systemer kan operere mere selvstændigt – fx i alle forsyningsled – og derved opnå større uafhængighed, sikrere processer og hurtigere afvikling end hvor en tredjepart er involveret.