Efteruddannelse i Tech Policy

Beskæftiger du dig med teknologi, politik, data og digitale spørgsmål?

Insight i New Tech

Dato & tidspunkt

Lokation

Københavns Universitet

Kategori

Så er det nye Tech Policy kursus på Københavns Universitet noget for dig. Kurset finder sted fra den 24 – 26 november 2021 på Københavns Universitet.

Hvorfor Tech Policy?

Hvordan ser en socialt retfærdig, konkurrencedygtig og demokratisk version af digitalisering ud? Hvad skal den teknologipolitiske debat tackle i de kommende år? Hvad betyder teknologiske nybrud indenfor big data, AI og Cloud-teknologi for erhvervslivets konkurrenceevne, den offentlige forvaltning, velfærdsstaten og vores sikkerhed? Det er nogle af de emner, som kurset i Tech Policy vil beskæftige sig med.

Tech Policy er designet til at bringe ledere og beslutningstagere på tværs af industrier og sektorer sammen, for at dele erfaringer og viden. På kurset møder du de politiske beslutningstagere og topchefer fra tech-industrien, der har formet den globale teknologiudvikling i de seneste år.

Du får mulighed for at tale med forskere fra verdens førende universiteter, der giver dig en dybere forståelse, kritisk indsigt og redskaber til at navigere i det digitale teknologipolitiske landskab. Og du møder andre kursusdeltagere, der står med de samme spørgsmål som dig. 

Tech Policy giver dig: 

  • En videnskabelig funderet værktøjskasse, der vil hjælpe dig med at træffe de rette valg i din egen organisation.
  • En opdateret viden om kommende regulering og den nyeste viden om den digitale samfundsudfordring og dens skyggesider.
  • Indsigt i de mest fremtrædende tech-tendenser og træning i at håndtere dilemmaer i tech-debatten.
  • Et nyt netværk blandt deltagere, oplægsholdere og internationale gæstetalere, som du kan trække på i din fremtidige opgaveløsning.

Kurset koster DKK 19.550,00 (inklusiv DKK 555 moms). Meld dig til her, eller send en mail til techpolicy@socialdatascience.dk, så sender vi dig mere information. 

SE PROGRAMMET HER