Digitalt guidet e-mountainbiketur i Mols Bjerge

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og bliv guidet rundt i Mols Bjerge. Det kan være stærkt vanedannende og der er risiko for at blive beskidt, men du får et kæmpe smil i ansigtet.

To mænd ude at cykle i naturen på deres mountainbike

Dato & tidspunkt

Lokation

Molskroen, Hovedgaden 16, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft

Kategori

Vi inviterer til en digital guidet e-mountainbiketur, når Mountainbike United stiller op med nyeste e-mountainbikes der sikrer at selv de der ikke er i topform kan være med på de smukkeste spor i skoven. Alle vil opleve hvordan man let og ubesværet kan komme op ad de stejle bakker i skoven og virkelig komme op i fart på cykel i de naturskønne områder. E-mountainbike er ikke snyd det er bare flere naturoplevelser, mere sjov og samvær hvor alle kan være med.

Få en uforglemmelig dag sammen med IT-Branchen og bliv guidet rundt i det smukke terræn i Mols Bjerge af Mountainbike United’s CEO Morten Kamp Schubert som også er manden bag det førende Digitale Mountain Bike community – Mountainbike United™

For at gøre turen endnu bedre så download app’en Mountainbike United™ så vil der også være en digital guiding af turen samt et overblik over alle deltagere realtime mens vi cykler.

Tirsdag den 14. juni, kl. 15.00 – 20.30
Molskroen, Hovedgaden 16, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft

Udsolgt. Skiv til itb@itb.dk for at komme på ventelisten.


Arrangementet er kun for medlemmer af IT-Branchen og det er gratis at deltage. Der er begrænsede pladser og tilmelding er påkrævet. Max 2 personer fra samme virksomhed.

Udover e-mountainbiketur, vil der på dagen være spændende oplæg. Vi slutter turen med en formel middag hos Molskroen.

Der er begrænsede pladser så skynd dig! Du skal ikke selv have cykel og du skal være opmærksom på at det kan være stærkt vanedannende samt at der er risiko både for blive beskidt og få et bredt smil i ansigtet.

Se her hvordan det gik en af de gange vi afholdte e-mountainbike netværksevent og hør Morten Kamp Schubert fra Mountainbike United dele ud af sine erfaringer med både forretningsudvikling og kampen om funding som startup-virksomhed.