Digital Tech Summit 2022

Kunstig intelligens, kvanteteknologi og maskinlæring er teknologier, der er ved at forandre vores verden og blive den helt store gamechanger for danske virksomheder. Det og meget mere kan du høre om på Nordens største forsknings- og techmesse.

Dato & tidspunkt

Lokation

Bella Centeret, København

Kategori

IT-Branchen er igen i år gået sammen med Danmarks otte universiteter og en række organisationer om at skabe Nordens største forsknings- og techmesse DIGITAL TECH SUMMIT. Formålet er at sikre Danmarks fremtidige konkurrenceevne, give et indblik i den nyeste viden om nye teknologier og ikke mindst inspirere til et tættere samarbejde mellem erhvervslivet, startups, forskere og studerende.

DIGITAL TECH SUMMIT finder sted i år den 25. – 26. oktober i Bella Centeret i København. Årets overskrift er: Building European Tech Resilience.

En række virksomheder vil vise deres nyeste teknologiske løsninger frem og invitere jobkandidater inden for, ligesom der på start-up-området vil blive præsenteret helt nye forretningsidéer. Ambitionen med messen at skabe et udstillingsvindue for tech og et mødested for både forskningsmiljøer, førende tech-virksomheder og start-ups.

Mød markante virksomheder og aktører 

DIGITAL TECH SUMMIT finder sted i år den 25. – 26. oktober i Bella Centeret i København, hvor tæt på 5.000 besøgende vil kunne møde 90 udstillende virksomheder.  

En række virksomheder vil vise deres nyeste teknologiske løsninger frem og invitere jobkandidater inden for, ligesom der på start-up-området vil blive præsenteret helt nye forretningsidéer.  

På messen vil også flere markante aktører indtage talerstolen. Programmet opdateres løbende og annonceres på hjemmesiden.

Er du interesseret i at deltage og måske også udstille på DIGITAL TECH SUMMIT, kan du læse mere her

Som medlem af IT-Branchen tilbydes du 30% rabat på billetprisen hele perioden frem til eventet, og 10 % rabat ved køb af en standplads (rabatkode DTS2022). Har du spørgsmål, kan du kontakte Charlotte Holm Billund (chbi@itb.dk).