Digital Læringsdag 2022

Digitaliseringens påvirkning af det danske samfund og uddannelseslandskab rummer både potentialer og udfordringer, der tilsammen danner rammen og behovet for Digital Læringsdag 2022

Dato & tidspunkt

Lokation

Vestegn HF&VUC, Gymnasievej 10, 2620 Vallensbæk

Kategori

Danmark er, som en af verdens mest digitaliserede lande i verden en frontløber på området med målsætninger om at videreoptimere digitaliseringen af landet. Med de uendelige digitale muligheder og udfordringer, der opstår, er det essentielt at de danske borgere kan følge med i bevægelsen, så befolkningen har et stærkt digitalt fundament. Dette danner rammen og behovet for Digital Læringsdag 2022.

Torsdag den 2. juni, kl. 8:30-17:00,
 Vestegn HF&VUC, Gymnasievej 10, 2620 Vallensbæk

Konferencen har til formål at samle alle relevante aktører inden for uddannelse og læring med teknologi og at stille skarpt på mødet mellem teknologi, læring og uddannelse i både den offentlige og private sektor. Dagens begivenhed giver også anledning til at diskutere viden og visioner omkring samfundets integrering af teknologiske løsninger samt den stigende påvirkninger fra tech-giganter.

Digital Læringsdag 2022 afholdes for andet år i træk med Tine Gøtzsche som vært og moderator. Sidste årdeltog 220 personer fra edtechs, kommuner, folkeskolen, højere læreranstalter, professionshøjskolerne, virksomheder samt repræsentanter fra STIL/STUK mv. 

Konferencen holdes i samarbejde mellem IT-Branchen, EdTech Denmark og CopenX. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dynamisk dag den 2. juni kl. 8.30 på Vestegnens HF&VUC.