Digital Forestillingskraft som strategisk værktøj

Bliv klogere på, hvordan du kan bruge din digitale forestillingskraft til succesfuldt at komme i mål med din digitale transformation.

Dato & tidspunkt

Lokation

VIRTUELT - HOS DIG SELV

Kategori

Kan du udnytte, udvikle og iværksætte det som du ikke kan forestille dig? Nej, sikkert ikke.

Deltag i dette webinar og bliv klogere på, hvordan du kan bruge din digitale forestillingskraft til succesfuldt at komme i mål med din digitale transformation.

Digitaliseringen har for længst gennemsyret alle dele af vores samfund og erhvervsliv, og alle virksomheder må i dag omstille sig til at operere i den digitale virkelighed.

Men selvom digitalisering er blevet en integreret del af hele vores verden, kan det at drive den digitale udvikling i ens virksomhed være sværere end som så.

Digitale løsninger er ofte uhåndgribelige applikationer og systemer, og det kan derfor været svært at forestille sig, hvordan løsningerne kan være med til at drive og effektivere ens forretning, innovation mm.   

Men ved at drage på vores digitale forestillingskraft har vi mulighed for bedre at kunne reflektere over og forestille os de fremtidige scenarier i ens virksomhed, hvor digitale teknologier og løsninger kan være med til at skabe værdi, innovation og forretningsudvikling.

Digital forestillingskraft er en helt ny tilgang til digitalisering, som øger sandsynligheden for, at du kommer helt igennem den digitale transformation og er et koncept udviklet af Ph.D., Erhvervsforsker Reimer Ivang og Professor Claus Rosenstand.

Til dette webinar vil Reimer give os indblik i, hvorfor der er behov for digital forestillingskraft samt hvordan denne kompetence kan defineres, afdækkes og kultiveres.


Tirsdag den 12. maj 2020, kl. 13.00 – 13.45
Afholdes virtuelt hos dig selv


Det er gratis for alle at deltage
TILMELD DIG HER


Info om oplægsholder: Reimer Ivang, Ph.D. og Erhvervsforsker, har i sin karriere arbejdet med digitalisering og digital transformation. Med en baggrund som Lektor og Forskningsgruppeleder, samt rådgiver i flere virksomheder (Grundfos, Danfoss mf.) har Reimer stor teoretisk samt praktisk viden om udarbejdelse samt implementering af digitale forretningsorienterede transformations strategier. Reimer er kendt i dansk erhvervsliv som serieiværksætter, konsulent, bestyrelsesmedlem og naturligvis foredragsholder og keynote speaker