Digital Copenhagen

Bliv en del af en unik netværksoplevelse med 500+ CEO’s, CIO’s, CMO’s, CTO’s, CDO og andre digitale eksperter fra Danmarks største brands, bureauer og lovende startups.

digital copenhagen konference

Dato & tidspunkt

Kategori

Sæt X i kalenderen den 27. november, hvor vi i går vi i dybden med de vigtigste temaer i virksomhedernes digitale transformationer og belyser hvad fremtiden bringer inden for tech, innovation og marketing. 

IT-Branchen har igen i år lavet en aftale med Dansk Markedsføring om at give medlemmer 500kr. rabat på billetten. Få rabat ved at skrive denne Rabatkode: ITB19 (gælder kun for IT-Branchens medlemmer).

Se program, pris og tilmeld her via Markedsforing.dk

(Lazybird pris indtil 4. nov)

Deltag på årets konference og:

  • Bliv en del af en unik netværksoplevelse med 500+ CEO’s, CIO’s, CMO’s, CTO’s, CDO og andre digitale eksperter fra Danmarks største brands, bureauer og lovende startups.
  • Oplev mere end 25 inspirerende talere fra hele verden og bliv inspireret til at skabe fremtidens produkter, brands og talenter.
  • Få udleveret ”Tomorrow’s Marketing Playbook” på konferencen med key learnings fra alle dagens talere.

I år sætter vi skarpt fokus på emnerne MEANING – INNOVATION – GROWTH, som de vigtigste temaer og drivere for fremtidig værdiskabelse for din virksomhed og jeres kunder.