Det fleksible arbejdsmarked – hvor lang er elastikken?

Hvad kræver det, når vi i fremtiden skal deles om de bedste hoveder? Tendensen til at benytte konsulenter og freelancere er opadgående – så hvordan administrerer vi mest effektivt den flydende arbejdskraft?

Dato & tidspunkt

Lokation

Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Kategori

Vi gentager forårets succes – nu uden corona-begrænsninger!


Mandag den 13. september 2021, kl. 08.30 – 11.30
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K


PROGRAM
08.30 – 09.00Registrering og morgenkaffe
09.00 – 09.05Velkomst
v/ Bjørn Borre, direktør i IT-Branchen
09.05 – 09.15Slaver eller konger?
v/ Line Skafte Wilkens, CEO i Flextribe

Hvad er det, de eftertragtede konsulenter vil have? Line Skafte Wilkens præsenterer findings fra Flextribes undersøgelse af konsulenternes arbejdsliv. Når de højt uddannede arbejdstagere ønsker sig frihed, opstår nye behov hos de store virksomheder. Når arbejdsmarkedet ændrer sig, må værktøjerne til at administrere de frie fugle nødvendigvis følge med.
09.15 – 09.50Den frie arbejdsstyrke globalt og lokalt
v/ Gert Hemmingsen, Partner i Valcon

Den fleksible arbejdsstyrke er voksende. I USA indgår ca ⅓ af arbejdsstyrken i the gig-economy, men hvordan ser det ud i Danmark? Hvordan hænger Danmarks økonomi sammen med fri adgang til den højtuddannede arbejdskraft? Vi får fakta på bordet i en gennemgang af de mest aktuelle analyser på området.
09.50 – 10.10Pause & netværk
10.10 – 10.25IT-Branchens stormtroopers
v/ Bjørn Borre, direktør i IT-Branchen

IT-Branchens medlemmer går forrest i brugen af konsulenter, så hvad er de aktuelle tendenser og erfaringer for IT-branchens medlemmer?
10.25 – 11.00Præcis hvor lang er en armslængde?
v/ Søren Ole Nielsen, Advokat og Partner i DAHL Advokatpartnerselskab

Man kan let komme i klemme i en stor virksomhed med mange konsulenter i forskellige afdelinger, for hvor går grænsen mellem fastansættelse og fakturering? Søren Ole Nielsen fra Dahl giver et indblik i lovgivningen på området og mulighederne for at skabe rammer, der passer til det fleksible arbejdsmarked. Hvordan sikrer man sig i god tid mod – uforvarende – at træde ved siden af i den nye struktur.
11.00 – 11.15Case: Databaseret frihed
v/ Henrik Stenmann, CEO i IIH Nordic

Det er vel efterhånden et faktum, at pandemien har ændret arbejdsmarkedet, men allerede inden var Henrik Stenmann pioner i nye arbejdsformer. Han er gået hele vejen og har implementeret en 4-dages arbejdsuge i sin virksomhed. Hans arbejdsstyrke har opnået større frihed, men hvad viser tallene?
11.15 – 11.30Q&A med panelet
11.30Tak for i dag
Der vil være en sandwich to-go og mulighed for at netværke

Vi glæder os til at tage imod deltagere fra procurement, HR, indkøb af IT-kompetencer og ledelse.