Derfor skal du arbejde struktureret med din strategi

Den rette strategi og handlingsplan kan sikre din virksomhed overskud og succes. Tag del i eventet og udvid din viden samt kompetencer indenfor struktureret strategi!

Moderne bygning set nedefra

Dato & tidspunkt

Lokation

Talent Garden Rainmaking, Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434 København

Kategori

Ejerledere vælger ofte ikke at arbejde struktureret med deres strategi og denne affærdigende handling kan medføre hårde konsekvenser for virksomheden. Eventet er til ledere, der ønsker at tredoble deres væksrater og fordoble overskuddet gennem en veldefineret strategi samt handlingsplan!

Tirsdag den 30. august 2022, kl. 09.00 – 11.30
Afholdes hos: Talent Garden Rainmaking, Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434 København
Der er registrering og morgenmad fra kl. 08.30


Det er ofte gennemtænkt strategiarbejde, som er understøtter af en udførlig handlingsplan, der skiller vindervirksomheder fra alle andre.

  • 90% af alle strategier fejler pga. mangelfuld implementering!
  • 85% af alle ledelses-teams drøfter strategi mindre end en time månedligt!
  • 66% af virksomheders strategi bliver aldrig implementeret!

Når der arbejdes med struktureret strategi, målsætning og handleplaner skabes der mere vækst og større overskud. En af de tydelige konklusioner fra en nylig undersøgelse viser, at de der tager sig tid til at tænke strategi og lægge fremtidsplaner, skaber større vækst og overskud end de der ikke gør.

Tilmeld dig allerede i dag, så du kan sikre din plads til eventet!


Eventet afholdes i samarbejde med Steen Helmer fra TBK Consult.

OM STEEN HELMER

mand i forgrunden med illustration til hans venstre side, blå baggrund med hvid tekst øverst på billede
Siden 2006 har Steen arbejdet som konsulent og hjulpet it- og softwarevirksomheder med forretnings-udvikling på både strategisk og operationelt niveau.
 
Steen har 15+ års erfaring fra at have drevet it- og softwarevirksomhed med kunder og forretningspartnere i både Danmark og internationalt.

Steen’s speciale er forretningsudvikling & vækst af it-, teknologi og softwarevirksomheder og han har et unikt netværk i såvel den danske som internationale IT- og softwarebranche.

Steen indgår typisk i et forretningsudviklingsforløb, hvor han både sikre den nødvendige videns overførsel og adgang til relevant netværk samt at denne bliver implementeret og anvendt i organisationen.
 
Læs mere om Steen på 
hans LinkedIn profil