Den ny udbudslov – hvad skal IT leverandøren vide?

Hvilke muligheder og begrænsninger ligger gemt i den nye udbudslov? Deltag til dette webinar og find ud af, hvordan fremtiden ser ud for IT-leverandører!

Abstrakt moderne bygning i beige

Dato & tidspunkt

Lokation

VIRTUELT

Kategori

Hvilke muligheder og begrænsninger ligger gemt i den nye udbudslov? Deltag til dette event og find ud af, hvordan fremtiden ser ud for IT-leverandører.

Der gennemføres 34 ændringer til udbudsreglerne i den nye udbudslov. Vi sætter fokus på – og går i dybden med – udvalgte ændringer, der er relevante for IT-kontrakter i en udbudskontekst. Du kan bl.a. blive klogere på:

• Krav om oplæring
• Opdel eller forklar-reglen
• Pålidelighedsvurderinger og obligatoriske udelukkelsesgrunde

De ændrede udbudsregler har bl.a. betydning for IT-leverandører, som byder ind på offentlige kontrakter. Indlægget vil fokusere på de mest centrale ændringer til udbudsreglerne og deres forventede praktiske betydning.

Onsdag den 26. oktober, Kl. 09.00 – 10.00
AFHOLDES SOM WEBINAR

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.


Indlægget afholdes i samarbejde med DAHL Advokatpartnerselskab og faciliteres af Kathrine Ahrenholt og Claus Gulholm-Hansen Krüger.

Kathrine Ahrenholt er specialistadvokat og juniorpartner. Kathrine rådgiver både private IT-leverandører og offentlige myndigheder om udbud. Kathrine har stor erfaring med at udarbejde strategier for gennemførelse af udbud, kvalitetssikre udbudsmateriale samt at yde bistand i forbindelse med forberedelsen og deltagelsen i kontraktforhandlinger. 

Claus Gulholm-Hansen Krüger er certificeret IT-advokat og specialiseret inden for udbudsret, herunder særligt IT-udbud, som han har over 20 års erfaring med. Claus rådgiver både private virksomheder og offentlige myndigheder, herunder ved kvalitetssikring og udarbejdelse af udbudsmaterialer og tilbudsafgivelse i offentlige udbud, ligesom han også fører sager ved Klagenævnet for Udbud. Claus har stor erfaring med rådgivning om og udarbejdelse af alle typer IT-kontrakter samt øvrige tekniske og komplekse kontrakter. Han har endvidere stor erfaring med kontraktforhandlinger, juridiske kontraktstyringsforhold, konfliktløsning og generel erhvervsretlig rådgivning