Den gode prækvalifikation

Hvad skal der til for at komme igennem nåleøjet og blive prækvalificeret til at afgive tilbud? FORTEM giver her sit syn på hvad man skal være opmærksom på.

billede af menneskehænder hvor det ene har en kuglepen der peger på et dokument

Dato & tidspunkt

Lokation

WEBINAR

Kategori

På dette webinar kigger vi på nogle af de knaster, der kan spænde ben for din virksomheds anmodning og opnåelse af prækvalifikation. Jeppe Handberg fra FORTEM giver her sit syn på, hvad man skal være opmærksom på.

Onsdag den 14. september 2022, kl. 9.00-9.45
AFHOLDES SOM WEBINAR

TILMELD DIG HER

Mange udbud bliver udbudt som såkaldte begrænsede udbud, hvor et begrænset felt af virksomheder får mulighed for at afgive tilbud. Typisk vil du, som virksomhed skulle leve op til nogle økonomiske mindstekrav samt kunne beskrive og påvise en række relevante referencer.  På dette webinar får du som tilbudsansvarlig eller virksomhedsleder en gennemgang af, hvad man skal være ekstra opmærksom i prækvalifikationen. Der vil være en gennemgang af, hvad der kan øge dine chancer for at din virksomhed bliver udvalgt til at afgive tilbud.  

Vi kommer bl.a. omkring:

  • Hvad indeholder den gode reference?
  • Hvordan udfylder man et ESPD?
  • Metoder, tips og tricks til bedre tilbud og compliance

Oplægsholder er Jeppe Handberg. Jeppe er partner hos FORTEM og tager dagligt ansvar for virksomheders tilbudsproces i forbindelse med offentlige udbud og licitationer. Jeppe har stor erfaring med IT-Branchen og har blandt andet været med til at vinde kontrakter hos SKI, Vejdirektoratet, SKAT, Nationalbanken m.fl.