Cybersikkerhed i den finansielle sektor 2022

Tryghed, tillid og stabilitet i det finansielle system. Cybersikkerhed i den finansielle sektor er en konference med fokus på forsvar mod angreb fra hackers og andre digitale kriminelle.

nøgle i guld

Dato & tidspunkt

Lokation

Charlottehaven, København

Kategori

De usynlige, digitale forbrydere avancerer konstant deres taktikker og opbygger komplekse målrettede angreb mod den finansielle sektor. Cyberkriminalitet mod finanssektoren kan resultere i store tab for den enkelte finansielle virksomhed, og i værste fald føre til tab af tillid og påvirke den finansielle stabilitet i Danmark. Eventet er en oplagt mulighed for at holde dig opdateret på den seneste udvikling inden for Cyberkriminalitet og relaterende emner.

Onsdag den 21. og torsdag den 22. september 2022,
Charlottehaven, København

På konferencen Cybersikkerhed i den finansielle sektor får du via keynotes, Best Practice og ekspertindlæg sat fokus på, hvordan din virksomhed skaber det bedste forsvar mod angreb fra ondsindede aktører og forbereder dig på IT-tilsynsbesøg fra Finanstilsynet.

Forrige år blev konferencens deltagere opdateret på de daværende trusler, som den finansielle sektor stod over for. De fik desuden gennemgået tilsynets fokusområde og blev forsynet med værktøjer til at arbejde med Adfærdsmæssig Cybersikkerhed.

Til årets konference, kan du glæde dig til et program, der udover det overnævnte, fokuserer på blandet andet:

  • Opdatering på cybertruslen
  • DORA – Hvad betyder det i praksis for reglerne til cybersikkerheden?
  • Nyt fra Finanstilsynet
  • TIBER-DK

Som medlem af IT-Branchen tilbydes du 15% rabat på billetprisen med koden ITB15%2022. Programmet er stadig under udarbejdelse og vil løbende blive opdateret. Der er begrænset antal billetter, så tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads!