Cyber security – Er det dit ansvar?

Er din virksomhed rustet til at håndtere cybertrusler? Dette event tager udgangspunkt i styrkelsen af cybersikkerhed, så du er forberedt, hvis din virksomhed bliver ramt af et angreb.

sort dørhåndtag på en brun dør og brun bæg

Dato & tidspunkt

Lokation

DAHL Advokatpartnerselskab, Hammerensgade 6, 3. sal, 1267 København K

Kategori

Du bliver nok snart hacket. Risikoen stiger i hvert fald. Og hvad gør du så? Nogle ting kan håndteres i situationen. Andre kræver forberedelse.

Eventet indledes af en cybersikkerhedsspecialist fra Improsec, som giver en status på cybertruslen anno 2022 og forventningerne til 2023. Herefter får du en gennemgang af et reelt cyberangreb. Hvordan opdages et angreb, hvordan udvikler det sig, og hvordan udfindes root cause? Og hvad er de tekniske konsekvenser, der skal håndteres samtidig med de psykologiske implikationer hos ledelse, medarbejdere og kunder/brugere? Alt dette får du svar på, og vi behandler herefter bl.a. forhold omkring:

  • Kunden – hvem har ansvaret?
  • Forsikringsselskabet – er der dækning og for hvad?
  • Datatilsynet – hvornår skal de kontaktes og hvordan?
  • …og andre gode tips og tricks.

Eventet faciliteres af Tim Krarup Nielsen, der er certificeret IT-advokat og partner hos DAHL Advokatpartnerselskab og Martin Kofoed, CEO hos Improsec A/S.


Tirsdag den 15. november 2022, Kl. 09.00 – 11.30
Afholdes hos DAHL Advokatpartnerselskab
Hammerensgade 6, 3. sal, 1267 København K

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen og klienter hos DAHL at deltage. Det er gratis, men tilmelding er påkrævet.